Husokachna Mulard a îngrășat

Codul produsului: 96
Greutate: 5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Este vorba despre hibrizi în masă, care se formează prin încrucișarea rațelor muscoase și rațele Peking. Puteți trimite rațele îngrășate imediat după livrare în tava de prăjire și să vă bucurați de gustul delicios al cărnii. Citeste mai mult 70,00 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Husokachna Mulard a îngrășat

Mândrele epuizate (folk husokachny) pot călători la tigaia imediat după transport. Datorită dimensiunii sale, va satisface foamea unei familii numeroase. Husokachen a fost crescut pentru a obține păsări de curte, ceea ce va oferi proprietarilor săi o doză corespunzătoare de carne. Carnea lor este mai gustoasă și mai moale decât carnea de rață.

Tot ce trebuie să știți despre mulard

  • Greutate. Greutatea husokachenului adult este de aproximativ 4 kg .
  • Carne. Scopul real al reproducerii gâștilor de gâscă. Carnea lor este mult mai ofertantă decât carnea de rață. Mai puțin îndrăzneț .
  • Ficat. Iubitorii de pateuri de casă vor găsi un depozit de ficat excelent în mulciri.
  • Propagarea internă. Mulardii se numără printre hibrizii inerți care, în marea majoritate, urăsc și ouăle .
  • Dezvoltare și maturitate. Husokahny ajunge la vârsta adultă în jurul vârstei de 3 luni . La această vârstă, ei pot rătăci pe tava de copt.

Ce să faci cu gâscă de gâscă după cursă

Puteți trimite căpșunile de coacăză îngrășate în bucătărie pe o tavă de copt, după cum este necesar. Ele ajung la greutatea și vârsta la care le poți tăia și să faci un prânz frumos de duminică.

Dacă nu găsiți husokachny suficient de mare, puteți să le hrăniți încă câteva zile în curtea dvs. Veți obține cele mai bune rezultate cu amestecul de furaje cu care sunt obișnuiți, se vor bucura și de unele verzi .

La reproducție, căpșunile de pui sunt printre cele mai puțin solicitante păsări de curte . Tot ce îți trebuie este un adăpost sau le poți bloca într-un cotlet pentru noapte .

Din nefericire, nu vă veți ridica propriile gâscă, deoarece această pasăre este creată de o cruce specială și devine infertilă în timpul acestui proces. Dacă doriți să vă îngrășați propria huskychny , scoateți -i pe cei mai tineri din oferta noastră .


Întrebările clienților


Nový dotaz