Rața de Peking s-a îngrășat

Codul produsului: 95
Greutate: 5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Rațele îngrășate vor servi ca o sursă excelentă de carne, nu numai pentru prânzul dvs. de duminică. Citeste mai mult 43,68 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Rața de Peking s-a îngrășat

Când cumpărați rațe îngrășate, veți salva grijile cu privire la modul în care veți avea grijă de rață în timpul vieții sale. În plus, veți obține o carne cu adevărat gustoasă , pentru un efort aproape zero.

Fapte de bază despre rațe

  • Carne. Veți obține o porție foarte bună de carne de la rațele noastre îngrășate. Gustul excelent este subliniat de belșugul său mai mare.
  • Masa. Greutatea acestor rațe este de aproximativ 3,5 kg.
  • Maturitate. Rațele peking se caracterizează printr- o creștere rapidă și se maturizează rapid.
  • Aspect. Această rasă poartă pene albe de zăpadă , cu care ciocul galben și alergătorii contrastează puternic.

Îngrijirea și creșterea raței

De asemenea, puteți utiliza rațele pentru propria reproducere. Această rasă și-a păstrat capacitatea de reproducere . Cu toate acestea, rațele Peking sunt păstrate exclusiv pentru carne . Pozarea lor este neglijabilă, în jur de 60 de ouă , fiecare cântărind 70 g pe an.

Dacă decideți să păstrați rațele pentru propria reproducere , veți fi cel mai norocos dacă le oferiți posibilitatea de a pășuna . În mod alternativ, puteți să le oferiți acces la apă sau să vă creați propriul iaz .

Cum rămâne cu rața după călătoria spre curte

Puteți consuma imediat rațe îngrășate. Asta înseamnă că nu au nevoie de mai multă îngrășare pentru a le trimite direct în tava de copt. Dacă la urma urmei vor dori să se răsfățeze în orice locuință la scară, experiență eficientă cu amestecuri de furaje pentru îngrășare. Le vei face fericite și cu unele verzi.

Seara, trebuie doar să le blocați într-un adăpost simplu sau cu găinile într-un cotlet . Dar rațele nu vor sta pe bibanele tale. El doarme pe pământ, spre deosebire de găini.


Întrebările clienților


Nový dotaz