Gâscă îngrășată de Landesan

Codul produsului: 93
Greutate: 5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Landesques ajung în prim-planul celor mai populare rase de gâscă de până acum. Gâștele nu șchiopătează, nu suferă de boli, îți oferă carne și ficat excelente. Citeste mai mult 164,74 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Gâscă îngrășată de Landesan

Gâsca Landesan provine din Franța. Crescătorii le-au plăcut pentru numeroasele calități care ies în evidență de alte rase de gâște . Musculozitate excelentă, ficat mare cu gust excelent, expresii vocale limitate, vitalitate deosebită și armură pentru boli .

Principalele caracteristici ale gâștelor Landes

  • În ceea ce privește greutatea, este una dintre rasele de gâște medii-grele (gâsca cântărește 6,5 kg, gospodăria 7,5 kg).
  • Crescătorii de colorat au ales frecvent culoarea naturii sălbatice. Ele apar și în varianta albă.
  • Bolile sunt scurte pe terenuri, nu suferă de ele. Aparține raselor rezistente și extrem de rezistente , cu vitalitate excelentă.
  • Creștere rapidă .
  • Carnea excelentă și un ficat mare vor veni la îndemână pentru toți crescătorii. În plus, carnea și ficatul sunt lăudate de gurmanzi adevărați și nu îi lasă gustul .

Cum să crești și să hrănești gâștele

Gâștele îngrășate ating o astfel de greutate și vârstă, încât le puteți trimite direct în tava de copt și veți primi prăjituri gustoase. Sau păstrați gâștele pentru a extinde propria reproducere .

Landesks depune până la 40 de ouă albe de aproximativ 170 g dimensiuni, iar cele mai vechi depun până la 80 de bucăți pe an. Ei nu au prea multe dorințe de a sta pe ouă, astfel încât puteți ecloza păsările în ecloză .

Aceste gâște, precum și altele, sunt evidențiate de șederea lor pe pășune și de posibilitatea de a înota pe un curs de apă în fiecare zi. Utilizați furaje și semințe compuse pentru suplimentare. Dacă dați gâștelor acces zilnic la apă , penele lor vor dobândi calitățile corespunzătoare și le puteți folosi pentru nevoile proprii.


Întrebările clienților


Nový dotaz