Pui maro Isabrown 20 + 1 buc pui + Supervit D 100g GRATUIT

Codul produsului: 92
Greutate: 21 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Găini de ouă hibride cu un potențial mare de ouă. Găina depune până la 310 ouă pe an. Oul depus are o dimensiune de până la 70 de grame. Adaptarea găinii poate dura 2-3 zile, așa că vă recomandăm să le lăsați să se calmeze la noul mediu și ca lumina să fie în locul hrănirii. Găina vă va rambursa vel Citeste mai mult 803,51 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Pui maro Isabrown 20 + 1 buc pui + Supervit D 100g GRATUIT


ISAbrowns aparțin găinilor hibride care au trecut printr-un proces special de reproducere. Aceasta a creat găini capabile să depună ouă peste medie , care nu necesită prea multă îngrijire și nu consumă multă hrană. Excelent pentru crescătorii de găini.

Profitați de oferta noastră, comandați pui Isabrown și vă vom aduce ca un cadou GRATUIT D 100 g pentru a susține cea mai mare producție posibilă de ouă și o găină în plus, astfel încât să aveți cât mai multe fete de pui.

Fapte de bază despre Isabrownki

  • Origine. Găinile provin din Franța, unde a fost creat un brevet pentru procesul lor de reproducere.
  • Masa. La vârsta adultă, găinile cântăresc aproximativ 2 kg. Se situează printre tipurile de găini medii-grele .
  • A hrani. Consuma în medie 110 g de furaj compus pe zi .
  • Ouătoare. În cuiburi veți găsi până la 310 ouă pe an de la o găină .
  • Ou. Fiecare ou cântărește aproximativ 60 g și este decorat cu o coajă maro.


Îngrijirea și reproducerea găinilor


Aceste găini consumă în mod eficient alimentele pe care le oferiți și fac ouă din el. Un fapt simplu se aplică izabrownurilor. Îți oferă o grămadă de ouă pentru mâncare mică. Acești găini nu au nevoie de o abordare individuală și sunt dispuși să se obișnuiască cu condiții mai proaste.

Nu se recomandă hibrizi pentru reproducerea la domiciliu. Deși sunt capabili să-ți ofere puii plini de viață, descendenții lor nu vor atinge aceleași calități ca și mamele lor. Fiecare isabrownka este crescută într-un mod special prin încrucișarea diferitelor rase de rasă pură până la crearea hibridului final .

Găinile nu sunt în niciun caz obișnuite cu gaina și mediul de acasă.

Cum să ai grijă de o găină după venirea acasă


După transport, puneți găinile într-un mediu liniștit, cu multă mâncare și apă. După ce ai depășit stresul transportului și te-ai obișnuit cu noul mediu, în curând vei începe să depui ouă. Toate găinile se mișcă la vârsta de 20 - 22 de săptămâni, adică la începutul ouării sau chiar înainte de ouă.

Vă recomandăm să hrăniți fetele de pui amestecuri de furaje pentru puii cu care sunt obișnuiți. Puteți să le convertiți treptat la propria dietă, după cum este necesar. Dacă doriți să păstrați excelent găinile ouătoare, dați amestecul de furaje cu ele ca supliment regulat, de exemplu seara. Conține o mulțime de substanțe și nutrienți benefici care îi vor ajuta să furnizeze energie la ouă și să depună ouă drăguțe.


Întrebările clienților


Nový dotaz