Pui de zarzavata alba

Codul produsului: 8
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Puiul alb de zarzavat este literalmente un campion la depunerea ouălor albe. Acestea sunt utile nu numai în timpul Paștelui. În plus, acest pui are un consum redus de furaje. Nu recomandăm reproducerea în apropierea unei păduri unde există riscul unei infestări mai mari de către prădători. Citeste mai mult 41,93 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Pui de zarzavata alba

Lantinii aparțin găinilor hibride , care au fost crescute direct pentru o depunere mare de ouă.

Este unul dintre tipurile ușoare de găini. Aspectul lor este de obicei decorat cu gheare galben-adânc . Pielea, care este ascunsă de pene, devine de asemenea galben-adânc la găini noi.

Câteva mențiuni de leghornka

  • Începutul lor. Leghornka este originară din Italia. S-a „răspândit” în mod explicit în toată lumea în timpul secolului al XIX-lea.
  • A hrani. O găină pentru ouă de calitate are nevoie de aproximativ 120 g de furaj pe zi . Nu are cioc picuros și va fi mulțumit de orice hrănire.
  • Ouătoare. Această găină poate depune în medie 330 de ouă pe an .
  • Masa. Găinile cântăresc între 2 kg . Acesta este un tip ușor de găină.
  • Ou. Culoarea lor este albul pur. Le vei aprecia mai ales în timpul Paștelui.

Ce grijă să le oferiți după livrare?

Este cu siguranță necesar să lăsați găinile să „privească în jur” într-un mediu nou pentru o zi. Ei trebuie să se refacă din calea către tine, într-un loc nou, unde vor merge să mănânce și să bea.

Dă-le apă proaspătă și multă mâncare, de preferință hrana pentru K3 . Puteți trece apoi lent la alte alimente, cum ar fi verdeața și unele resturi din bucătărie.

Vârsta găinii va fi în jur de 20 de săptămâni , va dura câteva zile până la săptămâni (în funcție de cât de repede se recuperează găinile) și se vor răspândi frumos și veți vedea că veți colecta un ou pe zi.

Găinile nu sunt în niciun caz obișnuite cu gaina și mediul de acasă.

Leghornky și zburând

Această specie de creștere este unul dintre tipurile ușoare de păsări împrăștiate . Ferește-te de zbor. Totuși, dacă le oferiți o încăpătoare de la bun început, acest obicei prost va dispărea complet de la sine.

Dacă aveți o problemă cu asta, iată instrucțiuni despre cum să tăiați profesional aripile de pui, astfel încât acestea să nu zboare deloc.


Întrebările clienților


Nový dotaz