Cocoșul Ayam Cemani

Codul produsului: 86
Greutate: 1.5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Frumusețea înlocuiește frumusețea. Cocoșul Cemanský are un aspect unic, un comportament gentil și este o raritate în incinta păsărilor de curte. Citeste mai mult 138,60 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Cocoșul Ayam Cemani

Vezi și măreția în ochiul acestui cocoș neconvențional? Ayam Cemani Rooster sau Cemanian cocoșului provine din insula indepartata de Java din Indonezia. Și la prima vedere, te destramă complet cu aspectul său neconvențional .

Robinetul pe care urmează să îl cumpărați va avea o vechime de până la 14 săptămâni . Dă-i un furaj compus pentru pui , apoi mergi la N2.

Mai negru decât noaptea

Acest cocoș nu numai că are lăstari frumos strălucitoare culoarea celei mai negre nopți , dar te va dezarma, în special reflexiile metalice ale luminii , care joacă o simfonie literalmente albastru-verde pe penele sale în zilele însorite. Aspectul său magnific este îmbunătățit de culoarea capului , coamă și lobi , care este din nou negru cu o atingere metalică.

Nu numai pielea acestei rase, dar chiar și carnea și oasele rămân fidele culorii negre. Ceea ce o face cu adevărat unică.

Aspectul este un lucru, dar ce caracteristici

Comportamentul de încredere este o expresie sfidătoare. Cu toate acestea, cocoșii nu caută conflicte și nu suferă de agresiune . Ei sunt în măsură să-și păstreze efectivul de fete de găină de prădători neobosite, pe care le vor alunga în mod sigur în caz de urgență.

  • Ayam Cemani aparține în același timp și raselor de luptă și purtătoare .
  • Cocoșii sunt foarte curioși .
  • Este una dintre rasele ușoare , cocoșii cântăresc aproximativ 2,5 kg.
  • Le place mai mult spațiu și posibilitatea de a zbura.
  • Nu necesită îngrijiri speciale .

Dacă includeți acest cocoș în turmă, cu siguranță vă veți bate vecinii. Deoarece acest cocoș cu aspect de zână aparține raselor rare și nu aleargă în grădini tocmai unde.


Întrebările clienților


Nový dotaz