Kalimero Green

Codul produsului: 8855
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Kalimero sau, de asemenea, puiul de fermă este un broiler natural care se comportă pentru utilizare dublă. În cazul puiului, acesta este în principal un ambreiaj de ouă. Datorită nepretenției sale, a devenit un favorit, în special pentru crescătorii începători. Citeste mai mult 61,40 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Kalimero Green

Kalimero sau, de asemenea, găina de fermă este un hibrid de pui recent crescut, care poartă ouă în nuanțe de verde până la maro - depinde întotdeauna de numărul de găini înrudite. Deci, o încrucișare între păsările de curte pură. Găina are 20 de săptămâni , așa că vă va ține companie în curte cel puțin 2 până la 3 ani și va depune o grămadă de ouă de casă.

Câteva informații despre Calimers

  • Aceste găini sunt mai rezistente decât alte rase de găini la boli și stres.
  • Puiul țăran este crescut pentru carne foarte gustoasă și suculentă, dar 80% dintre crescătorii acestor găini sunt în principal un ambreiaj obișnuit și cinstit de ouă cu coajă verde. Depun până la 250 de ouă mari.
  • Așezarea găinilor Kalimero vine uneori în jurul celei de-a 23-a săptămâni de vârstă și se așază chiar iarna. Găinile cântăresc până la 2,3 kg , gălbenușii, de obicei, jumătate de kg mai mult. Creșterea găinilor agricole nu are probleme , găinile sunt calme, prietenoase și lipsite de dificultăți. De asemenea, potrivit pentru crescătorii de început.

Ouăle cu coajă verde sunt tipice pentru calimeri.

Caracteristici Kalimer

Găinile Kalimero sunt printre rasele medii până la cele grele care sunt crescute în principal datorită producției de carne și ouă ridicate. Și ce altceva poate nu știți despre ei încă?

  • Este o rasă calmă și îmblânzită, fără tendințe ofensive.
  • Acest lucru îl face mai rezistent la boli , diverse boli și oase subțiri.
  • Datorită creșterii mai lente (decât în puii albi), carnea lor este mai gustoasă, iar găinile pot fi crescute fără hormoni de susținere .
  • La aproximativ 23 de săptămâni încep să depună ouă.
  • Pullet-urile în orice caz nu sunt obișnuite cu găina și cu mediul de casă, dar nu vă faceți griji câteva zile pentru a-l repara.

Informații la sfârșit

Vindem kalimera în toate culorile disponibile. Datorită complexității culturii de păsări de curte, culoarea nu poate fi aleasă la cumpărare.


Întrebările clienților


Nový dotaz