Floarea soarelui negru 3500 ml

Codul produsului: 84
Greutate: 2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Pachetul conține semințe de floarea soarelui nedespărțite. Este potrivit ca o farfurie laterală pentru toate păsările de curte și apă. Citeste mai mult
Pe stoc
13,86 lei

Floarea soarelui negru 3500 ml

Toate semințele de floarea-soarelui sunt potrivite pentru găini doar ca supliment alimentar , deși conțin o proporție mai mare de grăsimi nesaturate de înaltă calitate . În cazul în care alimentația este grasă , păsările de curte se îngrașă prea mult, iar cantitatea lor de ouă scade. Puteți adăuga floarea-soarelui la mâncarea de pasăre de 2-3 ori pe săptămână.

Pachetul conține 3500 ml semințe de floarea soarelui nedespărțite într-o găleată de plastic.

Beneficii:

  • Floarea soarelui contribuie la buna calitate a penelor . Adăugați-l în furaj, în special în timpul sezonului de spălare . Datorită floarea-soarelui, puteți grăbi procesul de schimbare a penelor și îmbunătăți calitatea acestora.
  • Semințele conțin o proporție mare de zinc , ceea ce ajută la dezvoltarea corespunzătoare a păsărilor de curte și a structurii osoase puternice.
  • De asemenea, veți găsi o serie întreagă de vitamine (A, B, E) și minerale care cresc vitalitatea păsărilor de curte, îi conferă suficientă energie și zestă pentru viață.

Doza de floarea soarelui:

Oferiți-le găinilor de 2 până la 3 ori pe săptămână , de exemplu, direct din mâna ta. Vă recomandăm ca puii mai puțin domesticiți să-l amestecați în alimente obișnuite. De asemenea, vă puteți hrăni toate păsările de apă cu floarea soarelui .


Întrebările clienților


Nový dotaz