Floarea soarelui negru 10 kg

Codul produsului: 83
Greutate: 10 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Semințele de floarea-soarelui sunt un supliment alimentar foarte gustos pentru toate păsările domestice. Pachetul conține 10 kg semințe de floarea soarelui nefoliate. Citeste mai mult
Pe stoc
86,00 lei

Floarea soarelui negru 10 kg

Semințele de floarea-soarelui sunt un supliment alimentar foarte gustos pentru găinile tale. Datorită floarea-soarelui, puteți reînvia dieta de pui de 2 - 3 ori pe săptămână. Sau folosește-l ca un tratament sănătos când intri în padoc, datorită căreia vei fi îndatorat fetelor tale. Câteva rase mai afectuoase de găini vor necesita , spre satisfacția lor, un aperitiv oferit din mână din când în când.

Punga conține 10 kg de semințe de floarea soarelui nefoliate .

Beneficii:

  • Includerea semințelor de floarea-soarelui în dieta găinilor înseamnă un gust bun pentru găini și o ofertă mai mare de ouă . Substanțele benefice și bogăția nutrițională pe care floarea soarelui o are și conțin un efect pozitiv asupra depunerii găinilor și a calității ouălor.
  • În același timp, are un efect benefic asupra digestiei păsărilor de curte , stimulează activitatea hepatică și intestinală și asigură o bună dezvoltare stabilă.
  • Este una dintre sursele unice, benefice de furnizare a energiei pe termen lung pentru organism. Carnea de pasăre va fi mai vitală după floarea soarelui, cu o doză mai mare de bucurie a vieții.

Dozare:

Serviți zilnic cu ajutorul recomandat zilnic de hrana regulată pentru găini ouătoare. Nu uitați de alimentația proaspătă de apă potabilă sigură. Puteți turna floarea-soarelui într-un bol separat sau le amestecați în amestecul de hrană. Dacă găinile tale sunt domesticite, vor lua cu ușurință floarea - soarelui din mână.


Întrebările clienților


Nový dotaz