Millet MIX 2300 ml - roșu, galben, alb, verde, luciu

Codul produsului: 4080
Greutate: 2.5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Hrana este folosită atât pentru păsările de curte, cât și pentru păsările ornamentale ținute acasă. Conține 4 tipuri de mei. Citeste mai mult 13,86 lei

Millet MIX

Acesta servește ca amestec de furaje de bază pentru păsări inclusiv. papagali. Îl puteți folosi ca ingredient pentru furaje, care va îmbunătăți furaje și păsările de curte pe care le păstrați. De asemenea, este potrivit ca o componentă alimentară pentru rozătoare . Furajul este bogat într-o gamă întreagă de minerale , care mei conține de câteva ori mai mult decât cereale obișnuite, cum ar fi grâu, secară etc.

Pachetul conține 2300 ml din patru tipuri de mei și luciu.

Beneficii:

  • Mierea roșie și albă conține o cantitate de siliciu peste standard, care întărește sistemul musculo-scheletic și acționează preventiv împotriva bolilor artritice .
  • Toate tipurile de mei sunt culturi fără gluten , astfel încât acestea au un efect benefic asupra digestiei animalelor tale, deoarece nu încărcă organismul la fel de mult ca alimentele fără gluten .
  • Iarba canarilor este o sămânță de iarbă și, de asemenea, fără gluten . Stralucirea are capacitatea magica de a descompune grasimile acumulate , asa ca ajuta la combaterea obezitatii . În același timp, dă animalelor vitalitate .

ingrediente:

Amestecul de nut Millet MIX conține mei roșu, alb, galben și verde și semințe canare.

Instrucțiuni de alimentare:

Alimentați amestecul de furaje de mei cu păsări de curte sau păsări în stare uscată, într-o doză adecvată. Pe lângă mâncarea uscată, nu uitați să le oferiți un aport constant de apă proaspătă. Aruncați furajele neatinse, ar forma mucegaiul.


Întrebările clienților


Nový dotaz