Millet MIX 1080 ml - roșu, galben, verde, alb, luciu

Codul produsului: 79
Greutate: 1.5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Mixul de mei este potrivit pentru aproape toate animalele de companie (de la rozătoare la cai). Conține 4 tipuri de mei și un luciu miraculos. Citeste mai mult 7,89 lei

Millet MIX

Puteți hrăni amestecul ornamental cu păsări ornamentale, porumbei, păsări de apă și greble, precum și cai și rozătoare, pe care le păstrați acasă pentru plăcere. Prin urmare, poate fi descrisă ca un furaj universal compus. Pentru animalele mici îl puteți folosi ca hrană de bază , pentru animale mai mari mai mult ca supliment . Furajul este achiziționat cu minerale , care conține cea mai mare parte din cereale.

În pachet vei găsi 1080 ml din patru tipuri de mei și iarbă canară.

Beneficii:

  • În meiul verde și galben veți găsi cantități peste standard de siliciu. El are darul de a consolida sistemul musculo-scheletic și de a preveni bolile artritice .
  • Toate cele patru tipuri de mei aparțin culturilor fără gluten , astfel încât consumul acestora are un efect pozitiv asupra digestiei animalelor tale. Nu-și împovără organismul ca alimentele fără gluten.
  • Iarbele canare sunt printre semințele ierburilor. De asemenea, este fără gluten . Desparte perfect grăsimile acumulate , ceea ce ajută în lupta împotriva supraponderalii . Are un efect bun asupra excreției și a sistemului urinar . În același timp, dă animalelor vitalitate .

ingrediente:

Furajul compus este format din mei roșu, alb, galben și verde și semințe canare.

Instrucțiuni de alimentare:

Dă-i amestecului de mei netăiat, uscat animalelor tale. De asemenea, puteți încorpora semințe de floarea soarelui. Dați întotdeauna o doză rezonabilă pentru a putea fi consumată cât mai curând posibil. Aruncați întotdeauna hrana pentru ziua următoare. De asemenea, asigurați o aprovizionare constantă cu apă proaspătă pentru animale, mai ales dacă dieta lor se bazează pe alimente uscate.


Întrebările clienților


Nový dotaz