Pui pătat

Codul produsului: 7
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Un pui cu adevărat frumos colorat va adăuga o notă în curtea ta. Este o specie foarte populară a rasei dominante, atât pentru reproducere, cât și pentru depunerea înaltă a acesteia. Cochilia este maro. Citeste mai mult
Pe stoc
43,68 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Pui pătat

Un pui tânăr atractiv pe care mulți vecini îl vor invidia. Veți dori să rupeți să vă decorați curtea. Este, de asemenea, uneori menționat ca Dominant Color Spotted sau Brindle Dominant.

Penele alb-negru sunt pătrunse cu maro și argintiu pe gât și aripi. La găini sănătoase, penajul lor este mătăsos.

Găină liniștită fără pretenții, potrivită pentru reproducerea pe scară largă și la scară mică. De asemenea, gestionează bine lunile de iarnă , ouarea nu scade semnificativ în această perioadă.

Câteva informații despre Spotting Hens

  • Origine. Este compatriotul nostru, a fost crescută în Republica Cehă. Era una dintre rase rare .
  • Masa. De obicei este în jur de 2,3 kg.
  • Consumul de furaje. Consuma aproximativ 125 g de furaj pe zi.
  • Ouă. Poartă culoarea maro a cochiliei și cântărește aproximativ 63 g.
  • Producție. Poate depune până la 310 ouă pe an cu o hrănire de calitate.
  • Reproducere. Este un hibrid, așa că, dacă ai dori să pui pe creșterea domestică a acestor găini, puii nu ar mai avea aceleași caracteristici ca mama lor. De exemplu, la vârsta adultă, ei nu ar realiza astfel de laici.

Ce să faci după cursa cu puii?

Nu trebuie să faceți nimic special, dați-le doar câteva zile pentru a se obișnui cu noul mediu și a se pierde în transport. Pregătiți apă proaspătă pentru ei într-un băutor și hrăniți, de preferință un amestec de hrana K3. În câteva săptămâni - maxim 2 sau 3, acestea se vor răspândi la tine, astfel încât să nu știi unde să sari pentru oul mai întâi. Puteți încerca, de asemenea, să utilizați o bază de plastic în locurile de ouă și să dezvăluiți secretul unui ou de plastic , dacă nu îl știți încă.

Găinile nu sunt în niciun caz obișnuite cu gaina și mediul de acasă.

Consiliul în concluzie

Datorită culorii sale, găina nu atrage atenția prădătorilor, așa că este potrivită pentru o curte situată la marginea pădurii (de exemplu, spre deosebire de gândacii leghorn ).


Întrebările clienților


Nový dotaz