Forticoat NL ajută la digestie, împotriva coccidiozei 250 ml

Codul produsului: 77
Greutate: 0.4 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Soluție pentru susținerea digestiei, pentru prevenirea și tratarea diareei la iepuri, porci și păsări de curte. Citeste mai mult
Pe stoc
17,37 lei

Forticoat 250ml

Este utilizat pentru a promova digestia, prevenirea și tratarea diareei la iepuri, porci și păsări de curte și dezinfectează vodul de alimentare cu apă.Desinfikuje un băutor , crește aciditatea conținutului gastric și susține astfel digestia și menține echilibrul microorganismelor intestinale. Ajută la suprimarea bacteriilor dăunătoare condiționate și direct patogene din intestin. Administrarea preventivă menține o stare bună a tractului digestiv și susține digestia.

Acidificarea înainte de naștere sau eclozarea reduce riscul de a infecta puii cu bacterii intestinale nedorite de la mamă. Aplicația este adecvată în special în perioadele de stres (transferuri, expoziții, schimbarea alimentației, tensiuni de temperatură etc.).

Cum se aplică produsul?

Produsul este administrat animalelor în apă potabilă, conform dozelor recomandate.

ingrediente

Acid formic, formiat de amoniu, acid acetic, acid propionic, propionat de amoniu, acid sorbic, acid lactic, acid citric, acid L-ascorbic, mono și digliceride ale acizilor grași, drojdie.

Dozare

Iepure 2-3 ml / 1 l apă.
Porc 3 ml / 1 l apă.
Pui, curci , fazani, păsări exotice 1,5-2 ml / 1 l apă.
Porumbei 1,5-2 ml / 1 l apă.
Câini, pisici 2 ml / 1 l apă (în caz de diaree 3 ml / 1 l apă).


Întrebările clienților


Nový dotaz