Țeavă apicole din oțel inoxidabil

Codul produsului: 1151
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Țeavă apicultă din oțel inoxidabil cu împletitură, burduf din plastic și cârlig practic pentru agățare. Citeste mai mult
Pe stoc
123,86 lei

Țeavă apicultă din oțel inoxidabil cu burduf de plastic

Țeavă manuală din oțel inoxidabil, cu scut termic, burduf din plastic și cârlig practic pentru o eventuală agățare a conductei active.

Acest ajutor de apicultură cel mai des utilizat reprezintă o mână de ajutor sigură și practic practică nu numai pentru îndepărtarea ramelor de miere, ci și pentru inspecția de rutină a stupului și a întregului stup. Țeava , sau fumătorul, servește pentru a calma colonia albinelor și, de asemenea, pentru a elimina ulterior înțepăturile de albine. Fumul care vine din țeavă îi convinge pe albine să înceapă un incendiu și apoi se retrag în cadre pentru a-și proteja larvele.

Corpul tubular al coșului de fum cu căptușeală interioară este utilizat pentru a aprinde combustibilul pentru fumat, iar cu capacul balamal direcționați fumul în zonele necesare ale stupului. Se folosesc burduf suficient de mari pentru a arde combustibilul în interiorul conductei, iar împletirea practică va preveni arsurile nedorite ale pielii .

După terminarea lucrărilor, stingeți întotdeauna combustibilul în conductă pentru a preveni un incendiu.

Parametrii conductei

  • Material. Oțel inoxidabil / plastic
  • Diametru. Ø 10,5 cm
  • Înălţime. 19 cm
  • Mușchi. 28 x 19,5 cm
  • Control. Manual
  • Garanție. 2 ani


Întrebările clienților


Nový dotaz