Rozătoare de amestec 3500 ml - iepure pitic, cobai, hamster

Codul produsului: 3082
Greutate: 2.3 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Mâncare de bază pentru rozătoare mai mici, cum ar fi iepurele, cobaiul sau hamsterul. Conține o varietate de cereale, semințe și o varietate de granule. Citeste mai mult 12,11 lei

Amestec pentru rozătoare

Este hrana de bază pentru rozătoare mici, cum ar fi iepurele pitic , cobai , hamster . Amestecul de hrana este potrivit pentru hrănirea pe termen lung și acoperă toate nevoile nutriționale ale rozătoarelor mici și îi ajută să prospere în mod corespunzător.

Pachetul conține 3500 ml de furaje compuse.

Beneficii:

  • Compoziția materiei prime a furajului asigură digestibilitatea ușoară , întărește sistemul imunitar al animalului și susține creșterea sănătoasă a acestuia.
  • Cerealele sunt o sursă de energie de neînlocuit care este oferită animalului. În același timp, transportă o doză mare de fibre , care are un efect benefic asupra digestiei și asigură o bună permeabilitate și curățenie a intestinelor . Și eliminarea corespunzătoare .
  • Prezența semințelor cu grăsimi nesaturate (cum ar fi floarea soarelui) va asigura animalelor dvs. o calitate bună a pielii și o haină strălucitoare și stufoasă .

ingrediente:

Furajul conține cereale (grâu, orz, ovăz, porumb), semințe (brindle și floarea soarelui negre) și diverse tipuri de granule.

Instrucțiuni de alimentare:

Dă-le animalelor de companie suficientă mâncare pentru a consuma întotdeauna până a doua zi. Aruncați întotdeauna fluxul rămas. Nu uitați să oferiți rozătoarelor o furnizare constantă de apă . Dă-le fân și fructe și legume proaspete pentru a completa masa.


Întrebările clienților


Nový dotaz