Amestecați pentru amici și cockatiels 3500 ml

Codul produsului: 6081
Greutate: 2.3 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Este un amestec complex de furaje pentru papagalii de dimensiuni medii păstrate acasă. Conține cereale și semințe oleaginoase. Citeste mai mult 18,42 lei

Amestecați pentru amici și cockatiels

Amestecul complex de furaje pentru papagalii de dimensiuni medii păstrate în condiții domestice (amici, cockatiels) conține, de obicei, doar cereale mici și semințe oleaginoase . Amestecul furnizează păsărilor o cantitate bogată de proteine vegetale , fibre și aminoacizi.

Pachetul conține 2300 ml de furaje compuse pentru amici.

Beneficii:

  • Strălucirea canarului aparține ierburilor și este complet fără gluten . Conține o doză mare de potasiu (chiar de 5 ori mai mare decât bananele), care promovează o digestie bună . Are un efect benefic asupra sistemului nervos și locomotor .
  • Milletul este o sursă de neinlocuit de aminoacizi . Fara gluten. Meiul curăță în mod natural organismul și promovează o bună funcție digestivă și excreția alimentară .
  • Floarea-soarelui oferă papagalii dvs. cu pene strălucitoare , ele împiedică pene excesive să cadă . Uleiurile pe care le conține floarea soarelui au grijă de starea bună a pielii animalului .

ingrediente:

Amestecul de furaje conține mei roșu, verde, galben, ovăz, canar, brind și negru.

Instrucțiuni de alimentare:

Dă papagalii tăi mâncare proaspătă zilnic. Aruncați întotdeauna mâncarea rămasă din ziua precedentă. Nu uitați să asigurați o aprovizionare constantă cu apă proaspătă pentru păsări. Ocazional, papagalii pot mânca o bucată de fructe sau legume.


Întrebările clienților


Nový dotaz