Papagal cântăreț

Codul produsului: 1500
Greutate: 0.5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Vă deranjează să cântați păsări? Ce zici de a avea un papagal în grădină care cântă frumos și arată frumos? Avem una dintre acestea în stoc pentru dumneavoastră. Este un papagal cântător, care poate trăi până la 15 ani în captivitate. Citeste mai mult 85,96 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Papagal cântec - feminin

Este un papagal mic , care apare într-o varietate de culori. Casa lui este sud-estul Australiei . Masculul este de obicei mai colorat decât femela.

Se hrănește dieta obișnuită pentru papagali, cereale , mei , fructe sau legume . Și de ce cântărețul papagal? Deoarece cântă frumos și datorită nepretențiilor sale este potrivit pentru crescătorii începători . La vârsta adultă, cântărește aproximativ 65 până la 75 g și atinge o lungime de aproximativ 30 cm, inclusiv coada.

Atât cușca, cât și aviara în aer liber vor fi ideale pentru reproducere. Cu un tratament și o dietă bună, papagalul poate trăi până la 15 ani în captivitate.

Ce cumperi?

  • Culoare. Femelele tind să fie mai puțin colorate decât partenerul lor. De obicei se găsesc în verde, albastru și galben.
  • Vârstă. 3 - 4 luni.
  • Sex. Mascul și femelă.


Întrebările clienților


Nový dotaz