Extensia stupului 39x24

Codul produsului: 1147
Greutate: 14 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

A completat 3 extensii, stup din lemn complet pentru 11 rame tip 39x24. Citeste mai mult
Pe stoc
1 114,04 lei
763,16 lei

Extensia stupului 39x24

Set de stup de înaltă calitate din stup albastru cu extensie din lemn cu o dimensiune de cadru de 39x24 pentru plasarea în siguranță a stupului tău în creștere.

Stupii de stup sunt cele mai populare și, de asemenea, cele mai răspândite tipuri de stupi nu numai în Republica Cehă. Popularitatea lor mare constă în primul rând în accesul perfect la interiorul stupului, cu cea mai mică invazie a vieții private a albinelor. Fie că este vorba de inspecții periodice ale stării ramelor, starea generală a coloniei de albine sau caprifoiul anual, cu stupi de extensie puteți gestiona totul jucăuș și cu o vedere clară a fiecărui apicultor.

Compoziția stupului:

de înaltă calitate pe deplin compensate de fund de lemn , cu un sertar de plastic și un usturoi și un prospect care poate fi închis spațios, creând o zonă pentru pornire ușoară și re-aterizare de albine se întorc.

Trei bucăți de extensii stivuibile din lemn pentru plasarea a 11 rame de albine cu o dimensiune a cadrului de 39x24 cm.

Lid Capac interior din lemn cu variantă superioară metalică pentru închiderea în siguranță a întregului stup.


Stupii cu extensie sunt cele mai utilizate sisteme de stupi nu numai în Republica Cehă, ci și la nivel mondial datorită practicilor lor. Vedem principalul avantaj al stupilor de extensie în accesul la rame și, prin urmare, și la miere . Extensia stupului este formată dintr-un fund de stup, mai multe extensii cu funcția de fagure , sau pat de fructe în funcție de locație, mama grilei de separare și un capac dublu stup.

Parametri ai stupului

  • Material. Lemn de brad / Placă de oțel.
  • Culoare. Lemn natural.
  • Cadru. 11 buc 39x24 cm.
  • Tip. Rata cadrului 39x24.
  • Ambalare. 1 x fundul stupului, 3 x extensie, 2 x capac.
  • Masa. 14 kg.
  • Garanție. 2 ani.


Întrebările clienților


Nový dotaz