Băutor cu baionetă - 7 litri

Codul produsului: 74
Greutate: 0.5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Udare pentru porumbei și păsări cu capac de baionetă, capacitate 7l. Citeste mai mult
Pe stoc
43,68 lei

Băutor cu baionetă - 7 litri

Băutura înclinată este complet fabricată din plastic rezistent, inofensiv. Acest material este cel mai potrivit pentru întreținerea accesoriilor de curățare. Băutorul se demontează ușor și se spală bine.

Este potrivit pentru hrănirea tuturor păsărilor de curte și a păsărilor de nan. Băutorul poate servi și ca alimentator .

Datorită dozării treptate la băutori, apa rămâne mai proaspătă, iar păsările de curte nu o contamină la fel de repede ca în bolurile obișnuite. Nu uitați să verificați și să reumpleți sistemele de alimentare cu apă în timpul zilei.

Mod de operare

Băutorul este format din două mulțumiri - un bol și o tavă pentru pălării. Umpleți pălăria cu apă, așezați un bol pe ea și întoarceți-l pe băutor în poziția corectă. Bolul este umplut treptat cu apă datorită gravitației. Pe măsură ce apa din vas scade, apa o reface în mod natural. O buclă rotundă vă va face cu siguranță un serviciu bun, datorită căruia băutorul poate fi agățat în interiorul găinii sau în padoc, astfel încât să nu cadă murdărie pe el.

Dimensiuni

  • Baza circulară cu diametrul de 18,5 cm.
  • Înălțimea marginii bolului: 5 cm.
  • Capacitate rezervor: 7 l.


Întrebările clienților


Nový dotaz