Pui albastru

Codul produsului: 6
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Datorită culorii sale albăstrui și gri, este una dintre cele mai populare găini. Cocosul înfrumusețează de obicei culoarea brună a acestei culori. De asemenea, găinile excelează în numărul mare de depunere, care este în jur de 310 ouă pe an. Citeste mai mult
Pe stoc
43,68 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Pui albastru

Femelele au un gri original la culoare albastruie, uneori amintind de kerosen. Vă vor învăța podoaba curții voastre. Culoarea lor excepțională atrage și prădători din toată zona.

Este un hibrid care a fost special creat pentru producția de ouă ridicată și, în același timp, pentru carne de calitate. Una dintre condițiile preliminare pentru cumpărarea acestei găini este un nivel ridicat de carne.

Culoarea și proprietățile utile ale acestei găini atrag crescătorii nu numai în Europa, ci și în lume, de exemplu în Africa și Asia, unde găina este exportată pe scară largă.

Un pic despre puii albastri

  • Origine. Crescut în Europa în secolul XX.
  • Greutate. Puiul adult cântărește aproximativ 2,2 kg.
  • Ouătoare. În medie, este în jur de 310 ouă pe an. Tolerează aproximativ 2 ani.
  • Ou. Este decorat cu o coajă maro. Greutatea este de aproximativ 63 g.
  • A hrani. Vei susține așezarea ridicată cu furaj de calitate. Consumul este de aproximativ 120 g pe zi pe găină.

Ce zici de găini după ce le-au fost livrate?

Pregătiți o carcasă mare pentru ei , de preferință apă proaspătă într-un băutor și hrănire de calitate , ceea ce vă va garanta o așezare ridicată și de durată. De asemenea, va fi necesar să se ofere locuri de așezare, un loc pentru patru găini va fi suficient .

Vor fi stresați în timpul transportului, vârsta lor va fi de aproximativ 20 de săptămâni, chiar înainte de prima lor depunere.

Oferă-le timp, se vor adapta rapid la noul mediu și în trei săptămâni se vor răspândi frumos pentru tine.

Cum să ai cea mai bună grijă de ele

Tot ce au nevoie este un pui de găină bine construit , mâncare suficientă de calitate, nu le oferi doar resturi din bucătărie. O aprovizionare regulată cu apă dulce este importantă .

Nu subestimați nici ziua lumină. Acest lucru se datorează faptului că lumina stimulează producerea de hormoni hipofizari. Are un efect direct asupra funcției ovarelor și deci asupra producției de ouă.

Puiul în a 20-a săptămână a vârstei sale ar trebui să aibă aproximativ 16 ore de lumină.

Găinile nu sunt în niciun caz obișnuite cu gaina și mediul de acasă.


Întrebările clienților


Nový dotaz