Băutură răcoritoare

Codul produsului: 65
Greutate: 0.5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Băutură pliabilă cu un volum de 3 litri cu un recipient alb și un bol roșu. Baza circulară a bolului are un diametru de 25 cm cu o înălțime a marginii de 3 cm. Citeste mai mult 22,63 lei

Băutură răcoritoare

Bautor de flip - up este popular cu mici fermieri pentru manipularea ușoară. Întregul sistem de udare este realizat din plastic rezistent, care nu dăunează păsărilor de curte. Ustensilele din plastic pentru găini sunt ușor de curățat . Băutul Spălați în mod regulat la ei nu a avut murdărie, cauzând o degradare rapidă a apei.

Băutorul va fi suficient pentru o cantitate mai mică de păsări mici și mari. De asemenea, este ușor accesibil pentru pui.

Dozarea treptată face posibilă menținerea apei curate mai mult timp decât apa alimentată în recipientele expuse. Așezați băuturii astfel încât toate păsările de curte să fie ușor accesibile , de preferință aproape de alimentatoarele alimentare. Nu uitați să reînnoiți regulat apa .

Mod de operare

Băutorul este format dintr-un bol inferior , pe care este montată o magazie cu pălării . Scoateți ușor pălăria din vas și umpleți-vă cu apă . Apoi, așezați vasul cu fermitate și rotiți băutorul în poziția corectă pe baza mai largă . Datorită gravitației, vasul se va umple treptat cu apă prin gaura îngustă și se va reface .

Dimensiuni

  • Diametrul bazei rotunde: 25 cm.
  • Înălțimea marginii bolului: 3 cm.
  • Capacitate rezervor: 3 l.


Întrebările clienților


Nový dotaz