Varza de extensie Langstroth

Codul produsului: 1001
Greutate: 15 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

A completat 3 extensii, stup din lemn total pentru un total de 30 de cadre Langstroth. Citeste mai mult
Pe stoc
694,74 lei
420,88 lei

Varza de extensie Langstroth

Albin de trei piese de înaltă calitate, de tip Langstroth , confecționat dintr-o combinație de lemn de brad natural și pin din Noua Zeelandă cu o grosime de 2 cm. Extensiile au spațiu pentru a plasa 10 rame Langstroth , un fund de plasă și un capac dublu vor oferi stupului tău un loc foarte confortabil pentru munca sa foarte solicitantă și dulce.

Compoziția stupului:

de înaltă calitate, galvanizat fund țesute sârmă cu usturoi blocabil și un prospect spațios, creând o zonă pentru pornire ușoară și re-aterizare de albine se întorc.

Trei extensii stivuibile pentru plasarea a 10 bucăți de cadru de tip Langstroth , și anume Langstroth 5/8 Deep 24,5 cm extensie , Langstroth 5/8 Extensie medie 16,8 cm , Langstroth 5/8 Shallow extensie 14,5 cm .

Lid Capacul de alimentare intern din lemn, bine bătut, cu guri de aerisire laterale și capac superior din lemn cu placă de siguranță pentru a închide întregul stup.


Stupii cu extensie sunt cele mai utilizate sisteme de stupi nu numai în Republica Cehă, ci și la nivel mondial datorită practicilor lor. Principalul avantaj al stupilor de extensie constă în accesul ușor la interiorul stupului, la rame și, prin urmare, și la miere . Extensia stupului constă dintr-un fund de stup, mai multe extensii cu funcția de fagure sau pat de fructe în funcție de locație, o grilă de separare a mamei, o folie de firimituri (neincluse în pachet) și un capac dublu din stup.

Parametri ai stupului:

  • Material. Lemn de brad / Placă de oțel.
  • Culoare. Lemn natural.
  • Masa. 15 kg.
  • Garanție. 2 ani.
  • Ambalare. 1 x fundul stupului, 3 x extensie, 1 x capac interior, 1x capac staniu 1 x grilă mică.
  • Tip. Langstroth.Întrebările clienților


Nový dotaz