Finch Zebra

Codul produsului: 810
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Finch zebra, dar și cu un alt nume, armadillo cenușie, este una dintre cele mai răspândite specii de păsări din Australia, dar a fost popular și la crescătoarele din țara noastră. Pasărea este foarte frumoasă și aparține și celui mai mic animal cu pene păstrat în captivitate în țara noastră. Citeste mai mult
Pe stoc
22,81 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Finch Zebra

Finch zebra este un papagal foarte popular în țara noastră, chiar dacă trăiește doar în Australia, Portugalia sau Statele Unite. Peștele zebră este, de asemenea, una dintre cele mai mici pene captive ale noastre în captivitate.

Creșterea cuștii nu o deranjează deloc, se poate descurca fără apă mult timp și preferă să mănânce toate semințele, meiul și alte tipuri de cereale. Fructele și legumele sunt, de asemenea, o parte importantă a dietei sale. Sunetele sale s-ar putea să vă amintească de copilăria dvs., deoarece sunt ca niște jucării care fluieră .

Masculul este viu colorat și obrajii lui sunt ruginiti . Femela are, de asemenea, o culoare variat de pene, dar obrajii ei nu sunt rugini. Avem bărbați și femei de vânzare. Vă rugăm să indicați cererea în notă la comandă.

Ce cumperi?

  • Vârstă. 4 luni.
  • Sex. Mascul și femelă.
  • Origine. Australia.
  • Culoare. Culoare plină de culoare, cu fețe ruginite - la bărbați.


Întrebările clienților


Nový dotaz