Degete de rezervă pentru pumnul tip.2

Codul produsului: 670
Greutate: 0.01 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Înlocuirea degetelor de cauciuc înlocuibile pentru clește cu tambur. Citeste mai mult 1,75 lei

Degete de rezervă pentru tip tambur cu tambur.2

Ați pierdut sau distrus complet degete ca urmare a utilizării? Categoric, capul miresei, puteți alege un deget de rezervă , în mai multe tipuri diferite.

Pentru a nu degrada păsările de curat, este necesar să alegeți rezistența , lungimea și grosimea potrivite a degetelor smulse. Întrucât putem considera că scoate degetele drept una dintre cele mai importante părți ale oricărui împingător , este necesar să acordăm o atenție deosebită selecției degetelor de înlocuire. Prin urmare, acordăm atenție lungimii , rezistenței și flexibilității corespunzătoare ale degetelor alese.

Sfaturi și trucuri:

Puneți păsările sacrificate, fără cap, într-o baie de sare, cu o temperatură a apei în intervalul 30-50 ° C și lăsați apa sărată pe piele timp de câteva minute. (Sarea în soluție protejează pielea de deteriorare și rupere). Apoi, încălziți apa la o temperatură de 75 ° C pentru a obține încălzirea completă a penelor. În cele din urmă, introduceți corpul pregătit în acest mod în tamburul împingătorului și îndepărtați penele . Este important să vă umeziți suficient în timpul smulgerii penelor pentru a evita deteriorarea pielii și cărnii.

Parametrii degetului:

  • Material. Cauciuc.
  • Utilizare. Drum jerk.
  • Garanție. Doi ani.
  • Dimensiune.


Întrebările clienților


Nový dotaz