Pui negru Horal

Codul produsului: 4
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Puiul Horal foarte rezistent poate rezista în condiții chiar mai puțin favorabile în zonele montane, menținând totodată așezarea standard. Cojile de ou se rumenesc. Citeste mai mult
Pe stoc
43,68 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Pui negru Horal

Frumoasă găină întunecată. Penele ei negre sunt decorate cu reflexe albastru-verzi și pieptul este împânzit cu pene aurii maro.

Pe scurt, „E frumoasă”.

O femeie frumoasă care poate suporta condiții de reproducere și mai dure, cum ar fi condițiile climatice nefavorabile, altitudinea mai mare. În plus, nu are nicio boală.

Este una dintre găini, ceea ce va aduce foarte multă bucurie pentru crescătorii care încep.   Este mai potrivit pentru micii fermieri.

Munții și mândria lor

  • Origine. Horalka a fost crescut în creșterea domestică.
  • Hrănire. Consumul de furaje este de aproximativ 120 g. Nu este exigent pentru nutriție. Nu îi deranjează deloc calitatea mai proastă a hrănirii.
  • Ouătoare. Este aproape de 300 de ouă pe an.
  • Ouă. Culoarea maro a cochiliei apare cel mai des. Se desfășoară în funcție de caracterul de culoare al găinii.
  • Masa. Un adult cântărește aproximativ 2 kg.
  • Multiplicare. Este un hibrid, astfel încât reproducerea internă nu este recomandată.

Ce grijă să le dea alpinistilor după livrare?

Nu au nevoie decât de trei lucruri pentru a trăi și depune ouă și anume: pui de găină, apă și hrănire . Nu necesită îngrijiri speciale sau furaje. Apa proaspătă într-un băutor și o furajare compusă pentru pui , sau iarbă verde, râme sau resturi de bucătărie vor fi suficiente.

Vârsta găinilor importate este în dubiu în jur de 20 până la 22 de săptămâni. Nu vă așteptați la minuni pentru primele două săptămâni. Găinile s-au răspândit după aclimatizare. Depinde întotdeauna de calitatea furajelor și de gestionarea stresului găinii din transport și din noul mediu.

Găinile nu sunt în niciun caz obișnuite cu gaina și mediul de acasă.

Horalka, o creatură socială

Alpinistii nu sunt găini agresive . De asemenea, pot suporta și alte specii de găini. Au o natură echilibrată și sociabilă.

Nu le pasă deloc societatea umană. Le puteți elibera în afara padocului, se vor întoarce din nou și fericiți.

Unde altundeva ar fi mai buni decât tine.


Întrebările clienților


Nový dotaz