Alimentați unsoare de 10 kg

Codul produsului: 47
Greutate: 10.5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Greasurile de hrană de calitate sunt o sursă importantă de energie pentru păsările de curte. Livrăm în pungi de transport. A se păstra la 1 ° C - 5 ° C. Citeste mai mult
Pe stoc
42,98 lei
39,65 lei

Alimentați unsoare de 10 kg

Greasurile pentru furaje sunt o sursă excelentă de energie pentru găinile ouătoare . Sunt un tratament ideal pentru toate găinile pentru care doriți să mențineți un ouat perfect . Puteți combina unsurile cu orice mâncare.

Acestea sunt utilizate la hrănirea unei diete de calitate inferioară , cum ar fi rămășițele din bucătărie, ca supliment la toți nutrienții necesari pentru depunerea ridicată a găinilor.

Acesta este un supliment suplimentar, care are proprietăți excelente și un preț excelent.

Avantajele greșelor

  • o sursă excelentă și ieftină de energie
  • asigură depunerea ouălor chiar și în lunile de iarnă
  • nu conțin conservanți sau agenți de îmbunătățire
  • făcut în Republica Cehă

 

Dozare

Serviți după cum doriți ca supliment alimentar, de exemplu seara. Aceasta este o hrănire „îmbunătățită”. Nu uitați că fetele dvs. de pui au suficientă apă proaspătă și sigură.

Greasurile sunt proaspete. Durata de valabilitate a acestora variază în funcție de locația de depozitare. Durează până la 3 luni la frig , altfel ar trebui consumate într-o lună . Pentru a se înmuia, le puteți înmuia în apă puțin înainte de administrare .


Întrebările clienților


Nový dotaz