NutriMix Rabbit 1 kg

Codul produsului: 45
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

NutriMix Rabbit 1 kg este potrivit pentru iepuri în toate etapele vieții. Este un supliment alimentar care îmbunătățește utilizarea consumului de alimente și determină creșterea în greutate mai bună. Dozare: Iepuri în creștere: 30-90 g / 10 buc / zi, iepuri gravide și care alăptează: 60-120 g / 10 b Citeste mai mult
Pe stoc
12,11 lei

NutriMix Rabbit 1 kg

Acest produs este potrivit pentru iepuri în toate etapele vieții. Este destinat în primul rând pentru crescătorii mici și micii crescători. Este un supliment la o dietă normală, care îmbunătățește utilizarea alimentelor consumate și garantează creșteri mari în greutate. NutriMix este cunoscut și sub numele de VitaMix. Nu conține anticocidere, așadar îl puteți folosi până la sacrificarea iepurilor.

Beneficii

  • promovează sănătatea bună a iepurilor tăi
  • îmbunătățește utilizarea furajelor primite
  • garantat să crească creșterea în greutate a iepurelui
  • are un efect pozitiv asupra lactației femelelor

Cum se dozează corect NutriMix

Hrănește iepurii în creștere de 30 - 90 g la 10 iepuri în timpul zilei. Iepurii în sarcină și doză de alăptare 60 -120 g la 10 iepuri pe zi. Amestecați NutriMix direct în amestecul de hrana zilnic. În plus, asigurați o furnizare constantă de apă potabilă, de exemplu într-un bol.

ingrediente

Vitamina A, Vitamina D3, Vitamina E, Vitamina K3, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B6, Vitamina B12, Niacinamidă, Pantotenat de calciu, Acid folic, Biotină, clorură de colină, DL-metionină, calciu, fosfor, sodiu, fier, cupru , Zinc, cobalt, mangan, iod, seleniu.


Întrebările clienților


Nový dotaz