Carcasă variabilă pentru păsări de curte și iepuri

Codul produsului: 427
Greutate: 12 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

În grădina noastră „parc de animale de companie” veți găsi soluția ideală pentru toate animalele de companie care au nevoie de o incintă în aer liber protejată de prădători periculoși. Citeste mai mult 875,44 lei
473,51 lei

Carcasă variabilă pentru păsări de curte și iepuri nr. 2

O incintă din lemn pentru găinile tale, rațele, gâștele, dar și iepurii, pe care îi poți muta cu ușurință din loc în loc și asigurând astfel o aprovizionare constantă cu iarbă proaspătă și o ședere plăcută în aerul curat.

Combinația unui cadru din lemn cu ochiuri galvanizate asigură o construcție stabilă, dar ușoară și ușor de transferat a padocului. Datorită deplasării fără probleme, puteți permite rezidenților padocului o aprovizionare constantă cu iarbă proaspătă și, în același timp, să protejați partea ornamentală a grădinii, de gheare zdrențuite sau dinți neobosiți de rozătoare. Turnante, părți articulate ale padocului, permit accesul facil la incintă.

Puteți așeza cu ușurință atât păsările deja menționate, cât și iepurii în incinta pregătită, dar cu siguranță chiar cobai, broaște țestoase și alți tovarăși de animale nu vor disprețui o ședere în siguranță în aerul curat.

Parametri de padoc:

  • Material. Lemn / zincat. plasă.
  • Culoare. Lemn natural .
  • Determinare. Pasăre, rozătoare, animale de companie.
  • Dimensiune. 80 x 90 x 48 cm.
  • Garanție. Doi ani.


Întrebările clienților


Nový dotaz