Pachet de hrana

Codul produsului: 410
Greutate: 30 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Un pachet de furaje de bază pentru îngrășarea micilor păsări și rațe, care va fi folosit de fiecare crescător bun. Pachetul va asigura o mai bună dezvoltare și creștere a rațelor mici și a puiului. Pachetul conține: 1 x amestec de furaje pentru rațe și gâște VKCH1 10 kg, 1 x amestec de furaje pentru Citeste mai mult
Pe stoc
154,21 lei

Pachet de hrana pentru rațe și gâște

Pachetul de hrana este o cârciumă imaginară pentru crescătorii începători, care așteaptă un lot de păsări mici sau rațe și nu știu ce să le îmbrace pentru a mânca și cum să aibă grijă de creaturi mici, astfel încât să poată crește la adulți. Am selectat pentru dvs. astfel de mărfuri care aparțin echipamentului de bază pentru furaje și vitamine pentru creșterea cu succes a păsărilor de apă. Și acum tot ce ai nevoie este un băutor și alimentator de apă dulce bine ales. Datorită pachetului avantajos, veți economisi foarte mulți bani.

Conținutul pachetului de pornire:

Parametri pachet:

Amestec de furaje pentru gâște și rațe VKCH1 10 kg Hrănim acest starter cu rațe încă din prima zi până la a 3-a săptămână de vârstă , când trecem la amestecul VKCH2.

Amestec de furaje pentru gâște și rațe VKCH2 18 kg acest furaj este destinat animalelor mai în vârstă de la 22 de ani . Furnizați o cantitate suficientă de apă în băutor sau vas.

Supervit D sustine cresterea si dezvoltarea corespunzatoare a pasarilor tinere prin administrarea produsului. În plus, îți îmbunătățești apărarea și rezistența la diverse boli.

Concentrat proteic Concentrat proteic de calitate pentru reproducția și îngrășarea păsărilor de curte în faza I, adică până la a treia săptămână de vârstă. Destinată suplimentării rațiilor de furaje. Datorită conținutului de substanțe azotate de care au nevoie puii de carne, obținem câștiguri suficiente în faza cea mai importantă de creștere.

Păsări de curte microfoane cu furaje de minerale vitaminice cu vitamine pentru reproducerea și îngrășarea puiilor, puii, puii și curcanilor.


Întrebările clienților


Nový dotaz