Pachet de hrana

Codul produsului: 409
Greutate: 34 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Un pachet de furaje de bază pentru îngrășarea curcilor mici, care va fi folosit de fiecare crescător bun. Pachetul va asigura o mai bună dezvoltare și creștere a curcanilor mici și a curcilor. Pachetul conține: 1 x furaje compuse pentru curcani KR3 18 kg, 1 x unsă 10 kg, 1 x calcar micro-sol 5 kg, v Citeste mai mult
Pe stoc
157,72 lei

Pachet de hrana pentru curci

Pachetul de hrana este o cârciumă imaginară pentru crescătorii începători care așteaptă un transport de curcani mici și nu știu ce să le îmbrace pentru a mânca și cum să aibă grijă de curcanii mici, astfel încât să poată crește la adulți. Am selectat pentru dvs. astfel de mărfuri care aparțin echipamentului de bază pentru furaje și vitamine pentru reproducerea cu succes a curcanilor. Și acum tot ce ai nevoie este un băutor și alimentator de apă dulce bine ales. Datorită pachetului avantajos, veți economisi foarte mulți bani.

Conținutul pachetului de pornire:

Parametri pachet:

Amestecul de furaje pentru pui KR3 18 kg este destinat reproducerii curcilor în a treia fază a vieții lor. Aceasta înseamnă de la 5 kg la 10 kg în greutate și de la vârsta de la 9 la 12 săptămâni. Hrăniți păsările de curte în cantități nelimitate cu suficientă apă potabilă, de exemplu într-un jgheab, unde apa este menținută curată mai mult timp.

Greavele sunt o sursă excelentă de energie pentru micii tăi curcani, fiind un tratament ideal pentru toate curcanele, precum și pentru alte păsări de curte pentru care doriți să mențineți o așezare perfectă . Puteți combina unsurile cu orice mâncare.

Calcarul sol este folosit pentru a hrăni animalele. Acționează la o structură mai bună a corpului, oaselor și dinților la curcani mici. De asemenea, reduce aciditatea solului. Fabricat din materii prime naturale, poate fi folosit pentru a suplimenta rația de furaje pentru animale .

Forticoat ajută la suprimarea bacteriilor dăunătoare condiționate și direct patogene din intestin, în special la curcani. Administrarea preventivă menține o stare bună a tractului digestiv și susține digestia.

Vitamina C este importantă pentru păsările domestice, în special pentru curcani mici pentru a se apăra de infecții și diverse boli.


Întrebările clienților


Nový dotaz