Pachet de hrana

Codul produsului: 390
Greutate: 29 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Pachet de furaje de bază pentru îngrășarea puii mici, care vor fi folosiți de fiecare crescător bun. Pachetul va asigura o dezvoltare și creștere mai bună a puii eclozați. Pachetul conține: 1 x amestec de furaje pentru pui K1 10 kg, 1 x făină de grâu 18 kg și 1 x NutriMix pentru reproducerea păsăril Citeste mai mult 87,54 lei

Pachet de hrana pentru pui

Pachetul de hrana este o cârjă imaginară pentru crescătorii începători care tocmai au eclozat pui mici și nu știu ce să îi îmbrace pentru mâncare. Pachetul conține produse de furaje de bază pentru puii nou-născuți. Am selectat pentru dvs. astfel de mărfuri care aparțin echipamentului de bază al furajelor pentru creșterea cu succes a tinerilor. Și acum tot ce ai nevoie este un băutor și alimentator de apă dulce bine ales. Datorită pachetului avantajos, veți economisi foarte mulți bani.

Conținutul pachetului de pornire:

Parametri pachet:

Amestecul de hrana pentru pui K1 10 kg este un amestec de furajare inițial pentru toți puii eclozați. Este o hrană slăbită care asigură nutriție completă animalului.

Masa de grâu 25 kg este o alegere excelentă atunci când hrăniți puii mici. Utilizabilitatea grâului integral atunci când alimentați cereale este foarte scăzută, dar dacă utilizați doar forma de resturi, utilizarea sa crește până la aproape 50% .

NutriMix pentru reproducerea păsărilor de curte 1 kg este un preparat care are un efect pozitiv în principal asupra păsărilor de curte tinere în curs de dezvoltare. Cei mici câștigă bine în greutate după aceasta și obțin toți nutrienții necesari.


Întrebările clienților


Nový dotaz