Pachet de hrana

Codul produsului: 389
Greutate: 36 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Un pachet de hrana care va fi folosit de fiecare crescător bun de găini, care tocmai se pregătesc pentru rolul său de mamă și va ecloza câteva pui. Pachetul conține: 1 x amestec de furaje pentru găini ouătoare N2 18 kg, 1 x Supervit D 100 g și 1 x granule de porumb 18 kg. Citeste mai mult 105,09 lei

Pachet de hrăni

Pachetul de furaj prezintă toate substanțele nutritive și mineralele pentru găina mamă, care urmează să ecloze puii. Pachetul conține produse de bază pentru furaje care susțin capacitatea de a trage și apoi furnizează găinilor tot ceea ce au nevoie pentru sănătatea lor. Și acum tot ce ai nevoie este un bine construit- coop de pui . Datorită pachetului avantajos, veți economisi foarte mulți bani.

Conținutul pachetului pentru găină:

Parametri pachet:

Amestec de furaje pentru găini ouătoare N2 18 kg continuă amestecul de furaje pentru găini mamă și găini la ouă. Mulțumită acesteia, găinile obțin toate mineralele și nutrienții necesari pentru eclozare și, ulterior, pentru producția mare de ouă .

Supervit D 100 g este o vitamină destinată tuturor tipurilor de păsări de curte. Acționează pentru a crește producția de ouă . Are efecte benefice asupra harabilității . Sprijină creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a păsărilor de curte tinere. În plus, îmbunătățește apărarea și rezistența la diferite boli.

Grâul de porumb de 18 kg sunt boabele de porumb strivite, care furnizează suficientă energie într-un cuarț, ceea ce o ia atunci când stă pe ouă.


Întrebările clienților


Nový dotaz