Amestec de furaje Iepure cu medicament VKK 18 kg

Codul produsului: 38
Greutate: 18.2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Amestec de nutrețuri, destinat în special pentru îngrășarea intensivă a puii de pui de iepure și a iepurilor din rase de carne. Datorită medicamentului, nu este recomandabil să se hrănească până la sacrificare. Citeste mai mult
Pe stoc
52,46 lei
(2,88 lei / kg)

Amestec de furaje Iepure cu medicament VKK 18 kg

Dieta ideală pentru îngrășare și reproducere sănătoasă a iepurilor tăi. Conceput pentru iepuri de rase de carne și broileri de iepure . Este un amestec complet de alimentare granulat cu un anticocid (preparat natural AdiCox). Conține un amestec de extracte de plante care au un efect pozitiv asupra tractului gastro-intestinal în probleme cu coccidioza . Amestecul se face în Republica Cehă. Toate furajele noastre compuse vândute pentru iepuri au o durată de valabilitate minimă de 4 luni. Amestecul de furaje este produs fără utilizarea de materii prime animale.

Amestecul rezistă la digestie. Acesta garantează o mai bună utilizare a nutrienților conținuți în furaj. Îmbunătățește absorbția digestiei intestinale în țesuturile sangvine și limfatice. În doze mici, produsul are un efect benefic împotriva crampelor intestinale, previne colicile intestinale și atonia.

Înlătură mirosul neplăcut al conținutului intestinului gros, care este cauzat de o digestie slabă, disfuncții hepatice și decarboxilarea excesivă a aminoacizilor ciclici. Pur și simplu, mulțumită acestui aliment, mai întâi veți avea un iepure sănătos și apoi un iepure excelent pe o farfurie.

Ce este AdiCox?

Este un produs care este conceput pentru a preveni infecțiile cauzate în principal de bacteriile Clostridum, Bacteroides și Mycoplasma. Acestea conduc de obicei la creșterea ciupercilor, coccidiozei și a paraziților intestinali .

Care sunt avantajele acestei hrăniri?

  • nutriția completă a iepurilor
  • prevenirea infecțiilor și paraziților
  • carne ridicată a iepurilor
  • garantează un gust excelent de carne
  • fără înlocuitori și reduceri

Compoziția furajelor

Tărâțe de grâu, făină de lucernă, ovăz, floare de malț, orz semănat, paie de grâu, făină de floarea soarelui, parțial cu coajă, pulpă de sfeclă uscată de zahăr, carbonat de calciu, clorură de sodiu.

Dozare de furaj

Folosește 100% mâncare pe parcursul zilei cu multă apă proaspătă și curată. Mâncarea nu este limitată de vârstă. Poți să te hrănești cu el în momentul în care iepurii tăi încep să mănânce singuri.

Recomandarea noastră

La iepurii îngrășați, încetați și înlocuiți hrana fără coccidiostate în ultimele 7 zile înainte de sacrificare .


Întrebările clienților


Nový dotaz