Pachet de hrana

Codul produsului: 371
Greutate: 8 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Un pachet de bază împotriva mușcăturilor de păsări de curte, care va fi folosit de fiecare crescător de găini bune care a avut vreodată probleme cu canibalismul în păsările de curte. Pachetul conține: 1 x făină de pește 2 kg, 10 x pahare contra canibalismului și Nutrmix pentru găini ouătoare 3 kg. Citeste mai mult
Pe stoc
70,00 lei

Pachet anti-canibalism

Pachetul de furaje este prima salvare pentru crescătorii care în prezent se luptă să fie mușcați de păsări de curte. Pachetul conține produse de bază care ajută în lupta împotriva canibalismului. Datorită pachetului avantajos, veți economisi foarte mulți bani.

Conținutul pachetului anti-canibalism:

Parametri pachet:

Făina de pește este singura hrană de pasăre care este cea mai mare sursă de proteine animale . Dacă ați observat așa-numitele mușcături sau mușcături de păsări de curte în puii dvs., atunci doar dând o doză regulată de făină de pește, veți scăpa de această boală la găini.

Ochelarii anti- suliță sunt un instrument excelent împotriva mușcăturii încrucișate de păsări de curte. Se livrează cu cârlige de atașat la cioc.

Nutrmix pentru găinile ouătoare furnizează animalelor toate substanțele nutritive necesare care susțin sănătatea și astfel împiedică mușcăturile inițiale de păsări de curte.


Întrebările clienților


Nový dotaz