Rață și gâscă VKCH2 18 kg

Codul produsului: 35
Greutate: 18 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Acest aliment este destinat animalelor mai în vârstă de la vârsta de 22 de ani. Asigurați o alimentare suficientă cu apă. Citeste mai mult
Pe stoc
68,25 lei
(3,79 lei / kg)

Amestec de furaje pentru rațe și gâște VKCH2 18 kg

Acest aliment complet este deja destinat persoanelor în vârstă începând cu a 22-a săptămână a vârstei lor. Amestecul este destinat pentru îngrășarea rațele și gâștele în același timp. Amestecul nostru nu conține anticocicide. Așadar, îl puteți hrăni până la sacrificarea completă a păsărilor de curte și așteptați cu nerăbdare să se rumenească producția. Amestecul este sub formă granulară în pungi de 25 kg. Amestecul este, de asemenea, tratat împotriva mucegaiului, la care fiecare crescător trebuie să acorde o atenție deosebită acestei categorii de păsări de curte.

Beneficii alimentare:

  • nu conține anticocidare
  • tratat împotriva mucegaiului
  • garantează îngrășarea rapidă a păsărilor de curte
  • fără anticocicide

Dozarea amestecului:

Hrănește rațele și gâștele în cantități nelimitate pe tot parcursul zilei. Nu uitați de aprovizionarea cu apă potabilă, de exemplu , într-un băutor, unde apa rămâne curată mai mult timp.

Compoziția furajelor:

Grâu, tărâțe de grâu, porumb, floare de malț, boabe de soia extrasă făină prăjită (obținută din OMG), carbonat de calciu, fosfat de dihidrogen de calciu, ulei de palmier, clorură de sodiu, făină de grâu.

Avantaj pentru dumneavoastră:

Acum puteți utiliza oferta noastră pentru pachete multipla cu reduceri din acest amestec de furaje. În plus, vom livra amestecul direct la adresa dvs. la ora convenită . Acest lucru elimină munca grea de a trage sacii.


Întrebările clienților


Nový dotaz