Aviatie pentru pasari

Codul produsului: 334
Greutate: 34 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Un aviator care va oferi păsărilor cazare spațioasă și, în același timp, va fi mândria grădinii tale. Citeste mai mult 728,07 lei

Dimensiunea aviației M

Călăria de mărimea M oferă păsărilor spații de cazare spațioase, cu mult aer proaspăt și lumină. Acest lucru este important pentru sănătatea tuturor papagalilor pe care îi țineți.

Vibra este concepută pentru zonele exterioare ploioase și vântoase. Lemnul este vopsit cu lac, iar acoperișul este echipat cu panouri de asfalt . În interiorul aviarei veți găsi trei lame mari și o scară pentru joacă, zbor sau odihnă. Barele pot fi amplasate oriunde. Pe partea din față veți găsi o ușă în ușă . Puteți alege să deschideți chiar și o ușă mică pentru a intra în interior, a evita păsările care zboară sau a deschide o ușă mai mare pentru un acces ușor. La un fir galvanizat se poate conecta un băutor, tratări și un bol.  

dimensiuni:

  • Dimensiunea totală până la acoperiș cu un pliu exterior este de aproximativ 83 x 60 x 160 cm (lxxxh).  
  • Totul ambalat într-un singur pachet.

Echipamente aviatice:

  • Pe podea există un sertar de gunoi de grajd, care este echipat cu metal care protejează lemnul și îndepărtează rapid fecalele, reziduurile alimentare și penele.
  • Casa de păsări este amplasată lângă intrarea principală pentru o curățare ușoară, chiar și cu uși mici, pentru a proteja accesul la umăr în zbor și pentru a împiedica păsările să zboare.


Întrebările clienților


Nový dotaz