Rață și gâscă VKCH1 10 kg

Codul produsului: 33
Greutate: 10 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Hrănim rațe cu acest feed de început din prima lor zi până la a treia săptămână de vârstă, când trecem la amestecul de hrana VKCH2. Citeste mai mult
Pe stoc
39,40 lei
(3,94 lei / kg)

Amestec de furaje pentru rațe și gâște VKCH1 10 kg

Ne hrănim rațele cu acest flux de starter din prima lor zi până la a 3-a săptămână de vârstă , când trecem la amestecul de hrana VKCH2. Așadar, dacă păstrezi atât de mici rațe sau gâște, aceasta este mâncarea potrivită pentru ei . În această categorie de păsări de curte, trebuie să aveți grijă să vă păstrați corect amestecul datorită susceptibilității crescute de rațe la mucegai. Amestecurile noastre sunt echipate împotriva mucegaiului , ceea ce este un avantaj avantajos pentru dumneavoastră. Păstrați amestecul într-un loc uscat și rece, de preferință la întuneric.

Beneficiile amestecului:

  • fără conservanți
  • furnizate împotriva mucegaiului
  • fără utilizarea de materii prime animale
  • Vitamina E. Vitamina E suficientă previne oboseala . Are efect antiinflamator și ajută la dizolvarea grăsimilor dăunătoare.
  • Vitamina A. Susține hematopoieza și oasele puternice.

Cum se dozează amestecul?

Hrăniți gâștele și rațele în cantități nelimitate pe tot parcursul zilei. Dă-le întotdeauna un aport proaspăt de apă potabilă, de exemplu într-un băutor, unde apa rămâne curată mai mult decât într-un bol.

Compoziția sa:

Grâu, tărâțe de grâu, porumb, floare de malț, făină de soia extrasă din făină prăjită (obținută din OMG), carbonat de calciu, fosfat de dihidrogen de calciu, ulei de palmier, clorură de sodiu, făină de grâu, vitamina A și E.


Întrebările clienților


Nový dotaz