Amestec de furaje pentru pui K1 - 10 kg

Codul produsului: 29
Greutate: 10.2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Acest amestec complet de hrana este destinat puii de până la 6 săptămâni. Este o hrană slăbită care asigură nutriție completă animalului. Citeste mai mult
Pe stoc
31,40 lei
(3,08 lei / kg)

Amestec de furaje pentru pui K1 - 10 kg

Este o hrană completă pentru puii de la naștere până la a 6-a săptămână de vârstă. Compoziția alimentului asigură o nutriție completă pentru puii tăi. Amestecul nostru de furaje conține substanțe naturale care, pe baza unor experimente științifice dovedite, contribuie la reducerea coccidiozei la ferme.

Beneficii:

  • Coccidioza. Datorită conținutului de substanțe naturale, coccidia apare numai rar la reproducerea ta.
  • Lucernă. O sursă cheie de proteine vegetale și un depozit imens de energie. Ajută găinile să reaprindă puterea pierdută. Stimulează digestia și funcționarea corespunzătoare a ficatului și a rinichilor.
  • Vitamina E. Vitamina E suficientă previne oboseala. Are efect antiinflamator și ajută la dizolvarea grăsimilor dăunătoare. Cu suficientă vitamină E, viitoarele găini nu vor fi predispuse la îngrășare.
  • Vitamina A. Datorită vitaminei A, puii dvs. adulți vor avea ochi de vultur. Susține hematopoieza și oasele puternice.

Compoziția furajelor:

Grâu, făină extrasă din coaja de soia, distribuitoare de rapiță, orz, pulpă distilată uscată, tărâțe de grâu, porumb, carbonat de calciu, fosfat de dihidrogen de calciu, melasă de sfeclă, clorură de sodiu, făină de grâu. Vitamina A și E, precum și lucerna.

Dozare:

Hrana este destinată reproducerii puii până la vârsta de 6 săptămâni. Acesta este alimentat ca singurul furaj complet cu apă potabilă suficientă în băutor. Hrănește mâncarea sub formă de zdrobit sau zdrobit.

 


Întrebările clienților


Nový dotaz