Câine super premium Nativia Câine Senior & Light 15kg

Codul produsului: 282
Greutate: 15 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Alimente super premium pentru câinii adulți sau câinii mai în vârstă predispuși la obezitate, care nu conțin gluten, adică porumb, grâu sau grâu. De asemenea, granulele conțin prebiotice care îți întăresc sistemul imunitar al partenerului tău cu patru picioare. Citeste mai mult 167,89 lei

Câine super premium Nativia Câine Senior & Light 15kg

Granule cehe pentru câini cu activitate mai mică sau cu tendință de obezitate (de la 18 luni ) sau pentru câini mai în vârstă (între 8-10 ani) din toate rasele. Rețeta respectă legile naturale ale nutriției câinilor. Combinația obișnuită de cereale sau cartofi este înlocuită complet doar de orez de calitate, care, cu digestibilitatea și profilul de aminoacizi, depășește aceste materii prime tradiționale, nu încărcă organismul și, împreună cu alte componente ale produsului, asigură alimentația sănătoasă a câinelui.

Granulele Nativia Senior & Light conțin prebiotice, probiotice și reducând astfel apariția agenților patogeni în intestine și întăresc astfel sistemul imunitar al organismului, iaurtul și un raport echilibrat de acizi grași omega 3 și 6 pentru părul strălucitor și pielea sănătoasă. 73% din proteine provin din materii prime animale și carbohidrații sunt obținute numai din orez - furajele nu conțin grâu, porumb sau soia.Antioxidanții naturali sunt folosiți pentru conservare, respectiv un amestec de tocoferoli și extract de rozmarin.

O MARCĂ pur cehă care folosește întreaga linie de produse Nativia în loc de o combinație de cereale utilizate în mod obișnuit = doar pe orez, nu se folosesc cereale problematice și adesea alergice care conțin gluten. Este unul dintre brandurile de frunte pe piață.n provine din materii prime animale și carbohidrații sunt obținuți numai din orez de calitate - nu conține porumb, grâu sau soia. Antioxidanții naturali sunt folosiți pentru conservare și anume un amestec de tocoferoli și extract de rozmarin. piaţă.

Beneficiile feedului Nativia Senior:

  • special conceput pentru câinii cu activitate mai mică de la 18 luni,
  • de asemenea, pentru câinii în vârstă de aproximativ 8-10 ani,
  • se potrivesc perfect câinilor al căror conținut al zilei este dominat de zăbovire și de ghemuire, mai degrabă decât de o încărcare fizică ridicată,
  • datorită valorii energetice mai mici , veți servi animalelor dvs. de companie exact ceea ce au nevoie,
  • combinația de cartofi și cereale , care este frecvent utilizată, este înlocuită de orez de calitate în acest amestec ,
  • orezul contribuie la ușurarea organismului cu profilul său de aminoacizi și, împreună cu alte ingrediente, asigură o alimentație sănătoasă,
  • conținutul de acizi grași omega 3 și 6 este desigur, care oferă câinelui o haină frumoasă,
  • de asemenea, conținutul de probiotice pentru buna funcționare a tractului digestiv.

ingrediente:

orez decojit 51%, carne de pasăre deshidratată de calitate 33%, pulpă de sfeclă uscată de zahăr 5%, pui și ficat hidrolizat 3%, grăsime de pasăre 2%, drojdie de bere, ulei de somon 0,5%, inulină de cicoare 0,1%, glucozamină 0 0,03%, sulfat de condroitină, jug 0,02%.

Componente analitice:

proteine brute 25%, uleiuri și grăsimi brute 8%, fibre brute 3,4%, cenușă brută 6,7%, calciu 1,3%, fosfor 1,05%, sodiu 0,35%.

Suplimente nutriționale în 1 kg :

Fe 200 mg (completat cu n-hidrat de chelat de fier și aminoacizi), Cu 14 mg (suplimentat cu n-hidrat de cupru și aminoacid chelat n), Mn 72 mg (completat cu n-hidrat de mangan și aminoacid chelat), Zn 157 mg (suplimentat cu chelat de zinc și aminoacizi n-hidrat), I 1,5 mg (suplimentat cu iodură de potasiu), Se 0,4 mg (completat cu o formă organică de seleniu produs de Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), vitamina A 20000 UI, vitamina D3 2000 UI, vitamina E (3a700 RRR acetat de alfa-tocoferol) 300 mg, niacinamidă 83 mg.

Energie metabolizabilă:

13,5 MJ / kg


Întrebările clienților


Nový dotaz