Câine Super Nativia Active 15kg

Codul produsului: 281
Greutate: 15 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Alimente super premium pentru câinii adulți de rase mari și uriașe, cu sarcină crescută În plus, furajele preparate din Cehia conțin glucozamină pentru a sprijini alimentația comună la prietenul tău cu patru picioare. Citeste mai mult 191,58 lei

Câine Super Nativia Active 15kg

Hrana pentru câini cehă fără cereale Nativia Dog Active este potrivită pentru câinii adulți de toate rasele . Rețeta respectă legile naturale ale nutriției câinilor. Furajul conține sulfat de condroitină și glucozamină pentru a sprijini alimentația, extractul de ciulin de lapte pentru a sprijini funcția hepatică.  

Combinația obișnuită de cereale sau cartofi este înlocuită complet doar de orez de calitate , care, cu digestibilitatea și profilul de aminoacizi, depășește aceste materii prime tradiționale, nu încărcă organismul și, împreună cu alte componente ale produsului, asigură alimentația sănătoasă a câinelui. 81% din proteine provin din materii prime animale și carbohidrații sunt obținute numai din orez de calitate - nu conține porumb, grâu sau soia. Antioxidanții naturali sunt folosiți pentru conservare și anume un amestec de tocoferoli și extract de rozmarin.

O MARCĂ pur cehă care folosește întreaga linie de produse Nativia în loc de o combinație de cereale utilizate în mod obișnuit = doar pe orez, nu se folosesc cereale problematice și adesea alergice care conțin gluten. Este unul dintre brandurile de frunte pe piață.

ingrediente:

orez decojit 34%, carne de vită 29%, grăsime de porc 13%, carne de vită deshidratată de calitate 6%, pulpă de sfeclă uscată de zahăr, făină de pește alb 4%, pui și ficat hidrolizat 2,5%, drojdie de bere, semințe de in 1% , ulei de somon 0,5%, inulină de cicoare 0,1%, iaurtă 0,03%, glucozamină 0,03%, sulfat de condroitină

Componente analitice:

proteine brute 30%, uleiuri și grăsimi brute 20%, fibre brute 2,3%, cenușă brută 8%, calciu 1,4%, fosfor 1,0%, sodiu 0,4.

Suplimente nutriționale în 1 kg :

Cu 20 mg (completat cu n-hidrat de chelat de cupru și aminoacizi), Mn 55 mg (completat cu n-hidrat de mangan și chelat aminoacid), Zn 220 mg (completat cu n-hidrat de chelat și aminoacid), I 2,5 mg (completat cu iodură) potasiu), cu 0,35 mg (completat cu o formă organică de seleniu produs de Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), vitamina A 20000 UI, vitamina D3 1900 UI, vitamina E (3a700 RRR acetat de alfa-tocoferol) 350 mg, niacinamidă 125 mg, L-carnitină 200 mg.

Energie metabolizabilă:

ME 17,33 MJ / kg


Întrebările clienților


Nový dotaz