Hrana super premium Nativia pentru câine Miel și orez 15 kg

Codul produsului: 279
Greutate: 15 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Granule super premium și hipoalergenice pentru câini adulți cu miel și orez. Hrană cehă care nu conține gluten. Citeste mai mult 189,30 lei
170,00 lei

Hrana super premium Nativia pentru câine Miel și orez 15 kg

Mâncarea cehă pentru câinii fără cereale este potrivită pentru câinii adulți (1 an - 9 ani) din toate rasele. Rețeta respectă legile naturale ale nutriției câinilor. Mâncarea pentru miel și orez Nativia pentru adulți conține iaurt pentru a reduce mirosul de excremente, un raport echilibrat de acizi grași omega 3 și 6 pentru părul și pielea frumoasă și sănătoasă.

Combinația obișnuită de cereale sau cartofi este înlocuită complet doar de orez de calitate , care, cu digestibilitatea și profilul de aminoacizi, depășește aceste materii prime tradiționale, nu încărcă organismul și, împreună cu alte componente ale produsului, asigură alimentația sănătoasă a câinelui. 74% din proteine provin din materii prime animale și carbohidrații sunt obținute numai din orez de calitate - nu conține porumb, grâu sau soia. Antioxidanții naturali sunt folosiți pentru conservare și anume un amestec de tocoferoli și extract de rozmarin.

O MARCĂ pur cehă care folosește întreaga linie de produse Nativia în loc de o combinație de cereale utilizate în mod obișnuit = doar pe orez, nu se folosesc cereale problematice și adesea alergice care conțin gluten. Este unul dintre brandurile de frunte pe piață.

ingrediente:

orez decojit 44%, carne deshidratată de miel de calitate 28%, carne de vită 8%, grăsime de porc 5%, pulpă de sfeclă uscată de zahăr, drojdie de bere, ulei de somon 0,5%, inulă de cicoare 0,1%, glucozamină, condroitină sulfat, yucca 0,02%

Componente analitice:

proteine brute 24%, uleiuri și grăsimi brute 11%, fibre brute 3,5%, cenușă brută 7,5%, calciu 1,6%, fosfor 1,2%, sodiu 0,3%.

Suplimente nutriționale în 1 kg :

Fe 210 mg (suplimentat cu n-hidrat de chelat de fier și aminoacizi), Cu 15 mg (completat cu n-hidrat de cupru și aminoacid chelat n), Mn 67 mg (completat cu n-hidrat de mangan și aminoacid chelat), Zn 159 mg (suplimentat cu chelat de zinc și aminoacizi n-hidrat), I 1,6 mg (suplimentat cu iodură de potasiu), Se 0,4 mg (completat cu o formă organică de seleniu produs de Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), vitamina A 20000 UI, vitamina D3 2000 UI, vitamina E (RRR alfa-tocoferol) 300 mg, niacinamidă 82mg.

Energie metabolizabilă:

ME 14,8 MJ / kg


Întrebările clienților


Nový dotaz