Câine super premium Nativia câine adult 15kg

Codul produsului: 278
Greutate: 15 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Furaje super premium care nu conțin gluten, adică porumb, cereale sau grâu. Destinat câinilor adulți. Carbohidrații din aceste granule se obțin numai din orez de calitate. Citeste mai mult 168,25 lei

Câine super premium Nativia câine adult 15kg

Granulele cehe pentru câini sunt potrivite pentru câinii adulți (1 an - 9 ani) din toate rasele. Formula mobilă respectă legile naturale ale nutriției câinilor.   Hrana pentru câini Nativia pentru adulți conține prebiotice și probiotice pentru a sprijini imunitatea, iaurt pentru a reduce mirosul de excremente, un raport echilibrat de acizi grași omega 3 și 6 pentru părul și pielea frumoasă și sănătoasă.

Combinația obișnuită de cereale sau cartofi este înlocuită complet doar de orez de calitate , care, cu digestibilitatea și profilul de aminoacizi, depășește aceste materii prime tradiționale, nu încărcă organismul și, împreună cu alte componente ale produsului, asigură alimentația sănătoasă a câinelui. 74% din proteine provin din materii prime animale și carbohidrații sunt obținute numai din orez de calitate - nu conține porumb, grâu sau soia. Antioxidanții naturali sunt folosiți pentru conservare și anume un amestec de tocoferoli și extract de rozmarin.

O MARCĂ pur cehă care folosește întreaga linie de produse Nativia în loc de o combinație de cereale utilizate în mod obișnuit = doar pe orez, nu se folosesc cereale problematice și adesea alergice care conțin gluten. Este unul dintre brandurile de frunte pe piață.

ingrediente:

orez decojit 45%, carne de pasăre deshidratată de calitate 34%, grăsime de păsări de curte 7%, pulpă de sfeclă uscată de zahăr 5,5%, pui și ficat hidrolizat 3%, drojdie de bere, ulei de somon 0,5%, inulină de cicoare 0,1%, iaurt 0,02%, glucozamină, condroitină sulfat

Componente analitice:

Proteine brute 25%, uleiuri și grăsimi brute 14%, fibre brute 3%, cenușă brută 6,5%, calciu 1,25%, fosfor 1%, sodiu 0,35%.

Suplimente nutriționale în 1 kg :

Fe 200 mg (completat cu n-hidrat de chelat de fier și aminoacizi), Cu 14 mg (suplimentat cu n-hidrat de cupru și aminoacid chelat n), Mn 71 mg (completat cu n-hidrat de mangan și aminoacid chelat), Zn 156 mg (suplimentat cu chelat de zinc și aminoacizi n-hidrat), I 1,5 mg (suplimentat cu iodură de potasiu), Se 0,4 mg (completat cu o formă organică de seleniu produs de Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), vitamina A 20000 UI, vitamina D3 2000 UI, vitamina E (3a700 RRR acetat de alfa-tocoferol) 300 mg, niacinamidă 80 mg.

Energie metabolizabilă:

ME 14,8 MJ / kg


Întrebările clienților


Nový dotaz