Amestec de furaje pentru pui K3 - 10 kg

Codul produsului: 28
Greutate: 10.2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Hrană pentru puii între 10 și 22 de săptămâni. Furnizați animalului apă potabilă. Citeste mai mult
Pe stoc
31,40 lei
(3,08 lei / kg)

Amestec de furaje pentru pui K3 - 10 kg

Este un amestec de hrană liber destinat puii începând cu a zecea săptămână. Este un aliment complet pentru reproducerea excelentă a puiului, astfel încât să poți depune ouă sănătoase și mari la o vârstă ulterioară.

Beneficiul K3

  • fără utilizarea de materii prime animale
  • conținutul de vitamina A și E
  • continut mare de lucerna

Lucernă. O sursă cheie de proteine vegetale și un depozit imens de energie . Ajută găinile să reaprindă puterea pierdută. Stimulează digestia și funcționarea corespunzătoare a ficatului și a rinichilor.

Vitamina E. Vitamina E suficientă previne oboseala. Are efect antiinflamator și ajută la dizolvarea grăsimilor dăunătoare. Cu suficientă vitamină E, găinile nu vor fi predispuse la îngrășare .

Vitamina A. Datorită Vitaminei A , găinile tale vor avea ochi de vultur. Susține hematopoieza și oasele puternice.


Compoziția furajelor

Grâu, porumb, făină prăjită extrasă din soia (produsă din OGM), ovăz, făină de lucernă, carbonat de calciu, tărâțe de grâu, făină extrasă de floarea soarelui, parțial dezhidratată, fosfat de calciu dibasic, clorură de sodiu, DL - metionină

Cum să hrănești?

Aproximativ 75 g per bucată de găină pe zi până la cea de-a 22-a săptămână de vârsta puiului. Apoi, vă recomandăm să treceți la un amestec de furaje pentru găinile ouătoare N2. Nu uitați de alimentarea proaspătă cu apă sigură, de exemplu la un băutor.

Un avantaj pentru tine

Vom livra furaje de calitate împreună cu păsările de curte. Acest lucru elimină dificultatea de a transporta saci grei. În plus, puteți profita de oferta noastră, și anume un feed compus într-un multipack, unde va economisi o rață suplimentară, iar feedul vă va dura mult mai mult.


Întrebările clienților


Nový dotaz