Velsumka cocoș minuscul

Codul produsului: 254
Greutate: 7 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Păstrezi Velsums și ai vrea să-i faci un tip bun în curtea curte? Apoi, cumpărați-le pur și simplu un robinet de rasă velsumka. Citeste mai mult 64,74 lei
58,77 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Velsumka cocoș minuscul

Patria acestor cocoși de rasă este Olanda. Velsums sunt cel mai adesea crescute de culoare roșu-sălbatice. În ferme, puteți întâlni, de asemenea, un caracter de culoare portocalie și perdele ruginite sau perdele ruginite albastre.

Fapte de bază despre velsumky

  • Masa. Greutatea lor la vârsta adultă variază între 1,8 - 2,3 kg.
  • Maturitate sexuală. De obicei, ajung în jurul săptămânii 22 .  
  • Penaj. Penajul sălbatic și roșu face ca velsumele să fie imposibile.

Ce este tipic pentru ei?

  • Datorită durității lor , pot rezista iernilor lungi cu înghețuri severe.
  • În timpul iernii, va fi suficient un cotlet ușor izolat .
  • O rasă nedemne pentru dimensiunea padocului . Cu toate acestea, pe terenurile vacante, ele procură singure suficientă hrană.
  • Nu suferă de strâmb .
  • Nu tind să zboare .

Creșterea și îngrijirea cocosului

La prima vedere, cocoșii sunt bine construiți cu penaj bogat colorat. Închideți gălbenușii în mod normal pentru noapte cu alte găini într-o găină . A despărți un cocos de o găină nu face prea bine. Hrănește gălbenușii ca puii , nu face distincție între ei.

Știi un cocoș Velsum și o nucă de la tine?

Cum să te apropii de cocoș după livrare acasă?

Cea mai bună situație este când cumpărați câteva găini noi pentru un nou robinet. Împreună se vor obișnui mai bine cu noul mediu . Cocosul în sine va avea o situație mai complicată pentru acceptarea unei turme de găini existente.

Cocoșii de la Slepičář au o vârstă de aproximativ 20 - 22 de săptămâni la achiziționare. Adică la începutul maturității sexuale.

Inițial, gălbenușii (precum și găinile) sunt obișnuiți să se hrănească cu furaje compuse și apă potabilă proaspătă, de preferință la un băutor . Dă-le amestecul la început, dar treptat te poți obișnui cu dieta la alegere . Pentru o înflorire corectă, vă recomandăm să folosiți amestecuri pentru viața cocoșului cel puțin ca aliment de seară .


Întrebările clienților


Nový dotaz