Pui Ayam Cemani

Codul produsului: 249
Greutate: 5 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Găină neagră de la cioc la gheare. O comoară printre păsările de curte pe care fiecare crescător ar dori să o aibă în curte. Mai aparții și lui? Citeste mai mult 156,14 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Pui Ayam Cemani

Această specie de găină exotică este una dintre cele mai rare din lume. Este numit după satul Cemani, lângă orașul Surakarta, pe insula Java . Este deja destul de cunoscut în Europa și în țara noastră, iar acum aveți și posibilitatea de a crește găini negre ca cărbunele. Găina neagră este cea mai mare pe care un crescător o poate reproduce într-o curte cehă. În ceea ce privește speciile, este una dintre rasele principale și de luptă, care va fi cu siguranță indicată prin apariția și cifra verticală.

Îngrijirea comorii

Cémanka nu are nevoie de nicio îngrijire specială. Merge bine cu alte găini, chiar și când vine vorba de mâncare. Cemanky se numără printre găinile mai interesante și nu le place să fie limitate, de exemplu în furaje sau mărimea padocului și a gălbuiului. O mulțime de spațiu le face bine. Personajul este destul de calm și echilibrat, alte specii de găini nu le deranjează în apropiere și nu este agresiv față de ele în niciun fel.

Ce să hrănești negru?

Chiar nu au nevoie de mâncare neagră. Găinile vor avea aproximativ 1 an , deci cea mai potrivită pentru ele este un amestec de hrana pentru găini ouătoare , grâu, boabe încolțite, iarna puteți adăuga niște cârnați aici și acolo și mai ales suficientă apă potabilă proaspătă. Cémanky poate găsi, de asemenea, o mare parte din mâncarea lor, dacă creezi condițiile pentru acestea și au o incintă suficient de mare, deoarece perlele negre le place să tolereze dimensiunea.

Și cum rămâne cu avantajele cémanka?

  • Ou. Găina vă oferă în jur de 160 de ouă pe an. Culoarea cochiliei se caracterizează printr-o culoare cremă , iar ouăle nu vor cântări mai mult de 45 g.
  • Carne. În ciuda faptului că găina adultă cântărește aproximativ doi kilograme, va fi destul de cărnoasă. Iar carnea este într-adevăr neagră , așa cum sunt ciocul, ghearele și pieptănatul acestei frumuseți metalice.


Întrebările clienților


Nový dotaz