Nucă de cocoș

Codul produsului: 242
Greutate: 2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Ți-ar plăcea un robinet în culoarea unei nuci? Trebuie să-l ai. Excelent pentru trenuri, dar și pentru alte rase de găini. Citeste mai mult 68,25 lei
57,72 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Nucă de cocoș

Acest tip de cocoș este unul dintre cele mai populare pentru caracterul său calm și pentru reproducerea fără pretenții . Este exportat la nivel mondial în zone precum Africa și America Latină. Prezența unui cocoș într-o turmă are o justificare puternică, datorită acesteia, găinile sunt mai calme și stăpânul de creație al cocoșului ocupă multe funcții de neînlocuit.

Fapte de bază despre cocoșii Vlašák

  • Masa. Greutatea lor la vârsta adultă variază între 2,7 - 3,3 kg. Prin urmare, este unul dintre cocoșii mijlocii .
  • Maturitate sexuală. De obicei, ajung în jurul săptămânii a 20-a .

GIF de cocoșmetal GIF GIF

Creșterea și îngrijirea cocosului

Aceasta rasa de cocoși este undemanding de reproducere. Nu va fi nici un conflict în turmă. Tolerează bine cu alte animale de la fermă. El nu suferă de o natură agresivă .

La prima vedere, cocoșii sunt bine construiți cu penaj bogat. Închideți gălbenușii în mod normal pentru noapte cu alte găini într-o găină . A despărți un cocos de o găină nu face prea bine.

Hrănește gălbenușii ca puii, nu face distincție între ei. Așteptați-vă un consum ușor mai mare de furaje pentru proprietarii de găini decât pentru găini.

Cum să te apropii de cocoș după livrare acasă?

Cea mai bună situație este când cumpărați câteva găini noi pentru un nou robinet. Împreună se vor obișnui mai bine cu noul mediu . Cocosul în sine va avea o situație mai dificilă pentru acceptarea unei turme de găini existente.

Cocoșii de la Slepičář au o vârstă de aproximativ 20 - 22 de săptămâni la achiziționare. Adică la începutul maturității sexuale .

Inițial, gălbenușii (precum și găinile) sunt obișnuiți să hrănească furajele compuse . Dă-le amestecul la început, dar treptat te poți obișnui cu dieta la alegere . Pentru o înflorire corectă, vă recomandăm să folosiți amestecuri pentru viața cocoșului cel puțin ca aliment de seară .


Întrebările clienților


Nový dotaz