Amivit K 1L

Codul produsului: 241
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Alimente suplimentare pentru a suplimenta toate vitaminele, mineralele și aminoacizii necesari pentru a sprijini sistemul imunitar și sănătatea iepurilor tăi. Citeste mai mult 27,89 lei

Amivit K 1 l

Alimente suplimentare pentru a suplimenta toate vitaminele, mineralele și aminoacizii necesari pentru a sprijini sistemul imunitar și sănătatea iepurilor tăi. Dacă nu doriți să vă confruntați cu situații neplăcute în care iepurii se îmbolnăvesc și va trebui să cheltuiți bani, dar și timp pentru recuperarea lor de către un medic veterinar, adăugați Amivit K la apa lor de alimentare în fiecare zi și aceste situații vor fi evitate de un arc mare.

Datorită conținutului de L-carnitină, crește capacitatea de utilizare a vitaminelor din grăsimi într-un mod natural, din alimentațiile obișnuite ale urechilor. Este utilizat mai ales în situații precum stresul, intervenția asupra sănătății, împerecherea iepurilor etc. Produsul sprijină regenerarea rapidă a organismului după boală, de asemenea, se recomandă administrarea în timpul sarcinii la femei și tineri în timpul creșterii.

ingrediente:

  • vitamine
  • aminoacizi
  • substanțe naturale
  • apă potabilă tratată

Cum se face doza?

  • Se servește în cantitate de 10 ml la 1 litru de apă proaspătă direct în băutor pe tot parcursul anului.
  • Produsul poate fi combinat cu orice produs MIKROP pentru o anumită categorie de animale.


Întrebările clienților


Nový dotaz