Amestec de furaje pentru găini ouătoare N2 - 18 kg (granule)

Codul produsului: 235
Greutate: 18.2 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Amestecul de furaje granulate este special amestecat pentru a satisface cerințele mari ale găinilor ouătoare în oua intensivă. Potrivit pentru aproximativ 25 de săptămâni de vârstă de găină. Conține un amestec de vitamine necesare beneficiului sănătos al animalului. Citeste mai mult
Pe stoc
54,21 lei
(2,98 lei / kg)

Amestec de furaje pentru găini ouătoare - granule

Hrana este destinată tuturor raselor de găini care au ajuns la vârsta de ouă . Compoziția este adaptată pentru a acoperi valoarea nutritivă a tuturor găinilor ouătoare pentru care procesul de formare și ouă este extrem de solicitant. Furajul le va furniza energia necesară și, în special, vitaminele și mineralele, astfel încât să le poată oferi proprietarilor lor ouă de calitate cu o coajă solidă.

Beneficii

  • Lucernă. O sursă cheie de proteine vegetale și un depozit imens de energie . Ajută găinile să reaprindă puterea pierdută. Stimulează digestia și funcționarea corespunzătoare a ficatului și a rinichilor .
  • Vitamina E. Vitamina E suficientă previne oboseala. Are efect antiinflamator și ajută la dizolvarea grăsimilor dăunătoare. Cu suficientă vitamină E, găinile nu vor fi predispuse la îngrășare .
  • Vitamina A. Datorită Vitaminei A , găinile tale vor avea ochi de vultur. Susține hematopoieza și oasele puternice.

doza zilnică recomandată

Fiecare rasă are cerințe diferite pentru rația de furaje. Consumul de furaje depinde de tipul rasei (rasele grele au nevoie de mai multe furaje decât cele ușoare) și de mediul în care se mișcă găinile.

În medie, rația de furajare pentru găini medii grele este de 120 g pe zi .

Pentru mâncare uscată, nu uitați să le oferiți găinilor suficientă apă proaspătă .

ingrediente

grâu, porumb, tărâțe de grâu, carbonat de calciu, făină extrasă de soia, orz semănat, făină de lucernă, clorură de sodiu, DL - metionină, vitamina A, vitamina D 3 , vitamina E, sulfat de cupru pentahidrat (CuSO 4 5H 2 O)


Întrebările clienților


Nový dotaz