Husokachna Mulard 10 zile

Codul produsului: 22
Greutate: 1 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Conceptul de husokachna nu există nici măcar în esența sa. Mulard este un hibrid de rață Peking și rață Muscovy. Carnea sa are un conținut mai mic de grăsimi. Citeste mai mult
Pe stoc
17,37 lei

Produsul nu este disponibil în țara dvs.

Husokachna Mulard 10 zile

Termenul de gâscă nu are sens deloc. Este o încrucișare între o rață Muscovy și Peking. Aceste animale sunt utilizate în principal pentru îngrășare . Datorită cărnii lor excelente și mai puțin grase , vă puteți delecta cu o friptură excelentă. De asemenea, sunt caracterizate de mai mult mușchi pectoral, astfel încât să vă puteți dedica la fileuri de sân și mai mari. Pentru plăcintele cu rață gourmet, inima bate peste dimensiunea lor extraordinară de ficat.


Ce este tipic pentru ei?

  • Reproducție. Mulardii sunt nemulțumitori . Tot ce ai nevoie este un padoc mai mare.
  • Colorare. Cea mai frecventă variantă este albul. Puteți găsi, de asemenea, vopsea mulată.
  • Multiplicare. Nu este posibil, este un hibrid, deci este infertil.
  • Carne. Excelent și mai puțin grăsime în comparație cu carnea clasică de rață.

Ce să le pregătești acasă?

Le puteți păstra împreună cu alte păsări de curte. Greutatea lor în timpul livrării va fi de aproximativ 200 - 300 g . De obicei dorm pe pământ, așa că este mai bine dacă găinile trăiesc într-o găină, curățați gaina de câteva ori pe săptămână. În caz contrar, este un hibrid foarte solicitant pentru reproducere. Coacăzul poate bea singur, seara, dă-i un mic amestec de hrană pentru coacăze . Nu uitați să obțineți suficientă apă dulce sigură , de exemplu într-un bol.

După livrare, lăsați gâștele de gâscă să privească în jur o perioadă. Călătoria și noul mediu sunt stresante pentru ei, dar în curând se vor obișnui cu ea. Dacă aveți ocazia să plasați membri proaspăt ai fermei separat timp de cel puțin o săptămână, faceți acest lucru. În acest fel, gâștele de gâscă se aclimatizează mai repede și le vei putea elibera în padoc pentru alte păsări de curte.

Interesant

Mularele cântăresc aproximativ 4 kg la vârsta adultă . Maturitatea carcaselor lor apare după aproximativ 85 de zile de vârstă. Cu siguranță nu va trebui să așteptați mult timp pentru friptura. Când faceți mămăligă, nu uitați un lucru. Nu puteți continua să reproducți această pasăre în reproducerea dvs. , deoarece sunt hibrizi și sunt infertili.


Întrebările clienților


Nový dotaz