Ouă pentru eclozarea - Tiny Golden Czech Sprinkler

Codul produsului: 1504
Greutate: 0.03 kg
puncte: 0,00

ORA - ACȚIUNE LIMITATĂ

Stropitorul ceh de aur - o găină tare, care este nu numai frumos, dar, de asemenea, foarte util. Punerea ei nu se oprește nici iarna și datorită temperamentului ei timid, este capabilă să aibă grijă de ea în cea mai mare parte. Citeste mai mult 6,14 lei

Ouă pentru eclozarea - Tiny Golden Czech Sprinkler

Căutați rasa ideală pentru o gamă liberă largă, care se poate îngriji de la sine aproape singură, tolerează frumos și este, de asemenea, rezistentă și pregătită pentru condițiile noastre climatice? Avem găina potrivită pentru tine sub formă de ouă pentru eclozarea unui mic stropitor de aur ceh. Această găină ce este văzută cu aur, populară cehă, îți depășește așteptările. Cumpără, trage și vezi de tine.

  • Găinile sunt foarte temperamentale și nedemne .
  • Gama liberă este foarte shánčlivé și, în mare măsură, pot găsi mâncare, reducând mult consumul de furaje .
  • Nu au tendința de a zbura.
  • Durabilitatea și duritatea condițiilor noastre din Europa Centrală le fac o rasă ideală.

Avantajele reproducerii prin stropitoare

Creșterea cehilor vă va mulțumi cu simplitatea sa. Găinile au un instinct matern puternic puternic. Puii stau și se scurg. 40 de pui eclozează din 40 de ouă. Creșterea lor aduce cu adevărat bucurie. Toleranța este, de asemenea, excelentă. Pentru găini minuscule, veți vedea în jur de 120 de ouă cremoase brune pe an. Găinile întărite sunt transportate chiar iarna. Randamentul de carne este de aproximativ 1,5 kg. Carnea are un gust minunat, este suculentă și fragedă.

Stropitorul ceh de aur câștigă și elogii în străinătate, unde reproducerea sa este foarte răspândită.

Parametrii interni ai ouălor

Ce ou de eclozare este cel mai bun? Cu cât depozitați mai mult ouă, cu atât calitatea lor scade. Ouăle până la 7 zile sunt cele mai potrivite pentru eclozare. În fiecare zi de la ouat, bula de aer crește în ea și proteina se usucă. Dacă oul este păstrat pentru o perioadă foarte lungă de timp, există riscul ca gălbenușul să se lipească de coajă. Înainte de a depune , luminați ouăle și acordați atenție tulburărilor sau corpurilor nedorite.

Caracteristici externe ale ouălor

  • Mărime : trebuie să corespundă cel puțin aproximativ cu greutatea ouălor rasei în conformitate cu standardele stabilite. Ouăle mici sunt de obicei purtate de puii minori. Mare poate conține două gălbenușuri. Prin urmare, nu este potrivit pentru eclozare .
  • Formarea generală a ouălor : oul nu trebuie deformat . În același timp, acestea nu trebuie să fie rotunde sau alungite. Trebuie să aibă o formă ovoidală clasic drăguță. Diferitele distorsiuni reduc numărul de pui eclozați.
  • Suprafața ouălor : coaja trebuie să fie solidă și netedă. Dacă observați denivelări, denivelări sau orice alte deformații pe aceasta, aruncați ouăle de la ouă. Nu spălați niciodată ouă.

Toate ouăle de eclozare cumpărate de la Slepičář sunt imediat pregătite pentru procesul de eclozare, fie ele naturale sub mătură sau artificiale în incubație.Întrebările clienților


Nový dotaz